Наталя Соколенко: Тимошенко, Турчинов і всі депутати-б”ютвці! Час відповідати вам за зрадників у парламенті!

Питання до Тимошенко, Турчинова та инших керівників Б”ЮТу – хто відповість за проведення за списком Б”ЮТ оцих тушок-зрадників, що вчора проголосували за закон Колісніченка-Ківалова?

Хто їх взяв у список? Хто за це має зараз піти у відставку, піти з політики назавжди? А ще питання до всих инших б”ютівців, що погодилися йти на вибори до парламенту України, наприклад, з Губським в одному списку. Ви не читали журналістських розслідувань пр причетнійсть Губського до зухвалих земельних оборудок? Чи ви забули, що ще влітку 2004 Губський агітував за третій термін Кучми. Але ви всі прмовчали, ніхто з вас публічно не виступив проти включення до передвиборчого списку Губського та инших непевних осіб, що прогнозовано здали інтереси виборців і перебігли до опонентів.

Ганьба вам!

Те ж саме питання до Юрія Луценка, Віктора Ющенка, що формували список НУ-НС із покидьків і зрадників.

Скажи мені, хто твій колега по фракції,і я скажу, хто ти…

Джерело

2 Comments

  1. “Тушки” не можуть бути зрадниками, бо вони не мали моральних обов’язків перед лідером БЮТ. Вони не присягали Юлії Володимирівній і не клялись у вірності її вченню. Вони не виборювали мандати разом з нею – вони їх купляли у неї. Точніше, вони купляли місця в партійному списку. Це, як купляють квиток на футбол: гроші заплатив, квиток, тобто, мандат отримав, а далі- отримуй насолоду. Вони йшли в парламент не для служіння суспільству, а для отримання дивідендів. То чому вони зрадники? Зрадниками є ті, хто,користуючись довірою виборців, перетворив виборчу кампанію на торгівлю мандатами.

  2. Простіше: Тимошенко і Турчинов є прямими і безпосередніми зрадниками своїх виборців. Виборцям БЮТ пора ввімкнути розумові здібності і не вибирати вдруге цих пройдисвітів.

Comments are closed.