У Дніпродзержинську знову нападають на опозиціонерів

Депутат Дніпродзержинської міської ради Віталій Купрій повідомив, що на активіста Клубу молодого лідера, заснованого «Дніпродзержинською правозахисною спілкою», яку він очолює, напали. Купрій направив заяву про злочин до Дніпродзержинського міськуправління МВС. Відповідно до тексту заяви, 17 червня ввечері Купрію зателефонував Артем Артемов, який повідомив, що його запроторили до автівки, вивезли за межі міста і там побили, погрожуючи, аби він припинив спілкуватися із Купрієм.

Віталій Купрій у заяві просить знайти і притягнути до відповідальності зловмисників, а також перевірити їх на причетність до замахів на нього. У листопаді 2011 року та квітні 2012 року на нього було здійснено напади, які він пов’язує зі своєю громадсько-політичною діяльністю.

Купрій кілька разів ініціював винесення недовіри міському голові Дніпродзержинська Станіславу Сафронову. За інформацією депутата, через корупційні схеми міського голови та його оточення бюджет міста недоотримує щороку 500 тисяч гривень. Влада по-своєму реагує на такі заяви: зносять білдорди, які належать Купрію, блокується його бізнес, арештовується майно.