Вулицю Шовковичну перекрила міліція. (оновлено)

9:05 5 червня 2012 року. Олександр Піддубний ‎#ukrmova регіонали побили хлопця із відсічі. Коли звернулися до міліції, ті відповіли, що то були… їхні помічники.

8:39 5 червня 2012 року. “Беркут” витіснив противників законопроекту Ківалова-Колесніченка з Шовковичної. Слідом за “Беркутом” в бій пішла регіональна масовка, яка вкрала речі та апаратуру “Відсічі”. Міліція продовжує пропускати прихильників законопроекту Ківалова-Колесніченка до будівлі Верховної Ради

Фото Volodymyr Viatrovych

8:13 5 червня 2012 року. Вулицю Шовковичну перекрила міліція. Пройти  по вулиці не можливо. очевидно, це зроблено з метою ускладнення прибуття противників законопроекту Ківалова-Колесніченка до будівлі Верховної Ради. Регіональна масовку біля Рада, як і раніше супроводжує міліція.

Фото Андрій Парубій

О 0:49 5 червня 2012 року Мустафа Наєм сповіщав: “Тлько что проезжал мимо Верховной рады. Под памятником генералу Ватутину уже собирается массовка за Партию регионов. Под охраной милиции и ГАИ. Всего человек 500. Мариинская площадь отделена от Верховной рады двойным железным парканом. На площади перед дворцом стоят тонированные автобусы с Беркутом.”

https://www.facebook.com/Mefistoff/posts/248215475278734