Громадяни просять КС роз’яснити порядок відвідання туалету

5 мешканців м.Львова звертаються до Конституційного Суду України із конституційним зверненням про тлумачення порядку відвідання громадських туалетів і функціонування туалетів в органах влади.

Активісти просять Конституційний Суд роз’яснити як це правильно робити в ранковий і вечірній час, в залежності від способу справляння потреб людини, в залежності від статі і віку людини. Суд також просять розтлумачити суть поняття „сходити в туалет по-донецьки”, „насрати на державу”, „накласти в штани”, „напісяти в кампот”.

Громадяни наполягають на визнанні таким, що суперечить Конституції фізичне розміщення туалетів в Адміністрації Президента, Верховній Раді та Кабінеті Міністрів. Хай краще працюють, а не відсиджуються у туалетах і не срають на державу, – зазначають активісти.

Те, що чиновники у різних регіонах України по-різному мочаться і срають –  суттєво підриває територіальну цілісність і суверенітет, сприяє розколу нашої держави та порушує ряд конституційних прав простих громадян.

Громадяни наполягають на прискореному розгляді їхнього звернення, а у разі затягування прийняття рішення, готові вдатись до більш радикальних дій – оголосити безстрокове голодування та справляння нужди під будинком Конституційного Суду.