Міська влада Олександрії знову тисне на місцеві ЗМІ

Як повідомляє портал «Олександрійські новини», міська влада м. Олександрії знову тисне на місцеві ЗМІ. Зокрема, на незалежний від влади телеканал «Контакт-ЛТД».

Міський мер С. Цапюк дав розпорядження своїм підлеглим змусити заключити договір про співпрацю, в якому телеканал «Контакт-ЛТД» був би зобов´язаний надавати ефірний час представникам влади.

«Заключить с ним договор … на висвітлення діяльності олександрійської міської ради… А если они нас пошлют, как они это делают на три буквы, да? Умеют они это делать, да? То мы точно так же сделаем с их каналами. Они обязаны по договору ЛЮБУЮ информацию органов місцевого самоврядування давать в эфир и размещать», – зазначив пан Цапюк.

Крім того, міська влада визнала, що провладні ЗМІ, які друкують інформацію олександрійської міської ради, непопулярні в Олександрії і мають невеликий тираж.

Вочевидь, місцевій владі стало недостатньо того тиражу для створення власного «позитивного» іміджу і вона вкотре вигадала недолугу нагоду, як виправити становище.

http://www.youtube.com/watch?v=hKwJXDWgW3E

——