Начальник міліції найняв альпініста, щоб зафарбувати своє прізвище на багатоповерхівці

Позавчора, вночі, група журналістів, яка займається справою “ніжинських робінгудів”, за допомогою альпініста зробили надпис на дев’ятиповерховому будинку : “Шипілов, ти вкрав квартиру! – Віддай!”.

Вранці біля будинку зібралося мало не все місто, та багато місцевих журналістів. Журналістка Ірма Крат не витримала і сама зателефонувала до райвідділу, щоб запитати, чи знають вони про те, що про їхнього начальника можна прочитати між сьомим та восьмим поверхами? (Саме вона й була замовником цього справедливого лозунгу). Окрім цього, запропонувала відразу їм послуги альпініста, або ж пожежної частини.

Вчора, розлючений начальник міліції просив місцевих альпіністів стерти все це, але ті відмовили, пояснивши, що вже пішли в далекий похід. На місце події приїхав цілий наряд, який попросив журналістку дати письмово пояснення, але остання відмовилася. Сьогодні, о другій половині дня працівники міліції привезли альпініста, який зафарбував сірою фарбою прізвище їхнього начальника.

Журналістка пообіцяла такий же надпис зробити й на інших будинках, доки родині із житлового фонду міської ради не виділять житло. Ось запис телефонної розмови із чоловіком якого з дружиною, серед зими викинули на вулицю, а опікунська рада прийшла до школи і сказала їхній дитині, що вона житиме в інтернаті, бо її батьків виселили із квартири.

В цю ж квартиру відразу заселили неповнолітнього сина начальника РВ, приватизували, та за три місяці помешкання продали. До цього ця квартира належала рідному дядькові Литовчинка, який раптово помер (похлинувся). Племінник із ним прожив 11 років, сусіди говорять на камеру, що саме племінникові він збирався її віддати. Більш детальніше тут.

Нагадуємо, що тиждень тому журналістку Ірму Крат було затримано саме цими працівниками райвідділу за надпис білою фарбою відразу біля входу міліції “Наркобарони”. Таким чином журналісти бунтують проти нещодавно винесеного вироку шістьом хлопцям, тобто вже багатьом відомі, як “ніжинські робінгуди”. Ці люди боролися проти обігу наркотиків у місті, натомість отримали від 8-ми до 12-ти років ув’язнення. Постраждалим у цій історії виявився головний наркоторговець району на прізвисько Ракета, якого й “кришували” працівники ніжинського РВ. Хлопців зобов’язали сплатити йому 50 тисяч за моральну шкоду, та конфіскували в них все майно, якого, до речі, майже не було. Дивним також стало те, що через місяць правоохоронці знайшли саме у вищезгаданого Ракети дуже багато наркотиків, хоча перед цим стверджували в суді, що це абсолютно порядна людина, яку нізащо побили.

Минулого року, начальник Ніжинського РВ охороняв офіційно макові поля, далі без коментарів ….

Менти затирають правду про свої злочини

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

1 Comment

Comments are closed.