Націоналіст запропонував депутатам від опозиції зробити харакірі

Керівник ГО «Права справа» Дмитро Снєгирьов вважає, що голодуючи біля Українського дому депутати від опозиції повинні зробити харакірі.

«Прийняття мовного закону – це факт зради опозиції, оскільки воно не могло відбутися без домовленості з владою Всі ті хто зараз лежить біля Українського дому на розкладачках, не першу каденцію перебували в Раді, вони мали можливість хоча б за 5 років президентства Ющенка прийняти законопроекти , які б українську мова не захищали – .. я це підкреслюю, а розвивали її та популяризували . Захисту, як я вже говорив, українська мова не потребує, вона пережила 476 заборон. Коли ми на Сході Україні створювали бібліотеки, будували українські храми, дитячі табори і зверталися до них за допомогою, жоден з цих депутатів нічого не зробив щоби допомогти нам. Вони не мають права виступати від імені жителів півдня та сходу України, вони нас зрадили, і ми не розглядаємо їх , як захисників української мови, але тільки як зрадників «.

Націоналіст вважає, що опозиція зараз використовує мовне питання заради отримання передвиборних «балів», і заявляє, що спекулювати на святому в особистих цілях недозволено і безчесно.

Також Снєгирьов запропонував голодуючим нардепам покаятися перед народом Україні:

« Права справа «пропонує голодуючим на захист української мови опозиційним депутатам змінити білі пов’язки» Я голодую « на пов’язки з написом» Харакірі «і зробити собі харакірі за кодексом самурайської честі.Якщо ви вибрали білий колір, колір смерті в східній традиції, то зробіть мужній вчинок – встаньте на коліна, покайтеся перед народом України і зробіть собі харакірі . Це не буде акт протесту, підкреслюю, це спокутний акт, покаянний акт, на який може піти тільки людина честі «.

Сайт « Полеміка»