Нестримно зростає кількість агітаторів за Партію регіонів на Черкащині. Всі вони,– соціальні працівники “Тіґіпкового скликання 2012”

Кількість соціальних працівників зростає. В Черкаській області їх приріст складає 428 осіб. І це добре. Але навчені досвідом в кожній добрій справі влади ми бачимо певний підтекст: а з чого б це така щедрість по відношенню до громадян. І, нажаль, підозри починають справджуватися. Провладні ЗМІ чи то навмисно, чи то з неподумавши публікують матеріали та повідомлення, які в сукупності ясно дають зрозуміти, що недарма держава посилює свою турботу про громадян – на носі вибори, потрібні агітатори і бажано за бюджетний кошт.

Але ближче до теми.

В Смілянському районі нещодавно провели нараду, під час якої з-поміж іншого соціальним працівникам роз’яснили, що одним з їх пріоритетних завдань є донести до громадян інформацію про соціальні ініціативи Президента. Принаймні так про це повідомляє ресурс “Смілянські обрії”:

“Особливу увагу Наталія Володимирівна (заступник голови Смілянської РДА – авт.) звернула на відповідальне відношення соціальних працівників до виконання соціальних ініціатив Президента України, проведення широкої роз’яснювальної роботи серед громадян щодо їх реалізації. І як зазначила заступник голови у своєму виступі: “Соціальні ініціативи Президента України – це цілеспрямована соціальна політика держави, яка активно впроваджується на Смілянщині. А діяльність соціальних робітників у цьому напрямку сьогодні відіграє велику роль”.

Після двомісячної перерви Інтернет-ресурс “викинув” одномоментно 17 публікацій, серед яких цілком могла загубитися і зазначена вище – не всі ж наполегливо щодня перевіряють сайт, що не оновлювався з квітня 2012 року.

Примітно, що сайт Смілянської РДА більш розумно формулював повідомлення про ту ж таки нараду: соціальні працівники були покликані виконувати більш прямі обов’язки – “допомагати людям долати життєві труднощі”. Правда, після співставлення статей все рівно залишається питання: скільки ж додаткових соціальних працівників повинні вести просвітницьку роботу паралельно зі своєю основною – 15 чи 17?

Так чи інакше, кількість соціальних працівників росте. 428 нових вакансій впроваджено на Черкащині. Чим займуться ці люди крім виконання своїх прямих обов’язків зогляду на наближення виборів?

ЧОО КВУ
http://cvu.org.ua/doc.php?lang=ukr&mid=pu&id=3398&lim_beg=0