Опозиція найняла майданарбайтерів на захист мови

“Знаєте, це велике благо , що нині в шостій годині оголосять про кінець акції під Українським додом, бо опозиція її вже перетворила на справжній фарс. Не менше половини люду, який нині стоїть на сходах Укрдому – проплачені бабушки і школярі-студенти, ЯКІ ВЧОРА СТОЯЛИ БІЛЯ АДМІНІСТРАЦІЇ ПРЕЗИДЕНТА НА ПІДТРИМКУ МОВНОГО ЗАКОНУ. А нині вони вже стоять проти на іншому місці”, – пише у коментарі до відзнятого телеканалом “ЗІК” відео журналістка цього каналу Мар’яна П’єцух.

Один проплачений, який впізнав журналістку (вчора вони зустрілися на мітингу біля Адміністрації Президента, де, розділені кордоном міліції з одного боку були ідейні активісти кампанії “Займіться ділом, а не язиком!” під синьо-жовтими прапорами, а з іншого – ближче до резиденції глави держави – проплачена масовка “на підтримку Януковича” також з синьо-жовтими прапорами), сказав їй, що вранці 6 липня сотники дали команду міняти локацію і стояти за інше. І ось 6 липня ці проплачені стояли з прапорами “За батьківщину” (блок Яценюка-Тимошенко) та тими самими жовто-синіми стягами, що вчора тримали під АП.

Відразу згадуються слова Олеся Донія: “Ідеї, які підкинуті СБУ і Адміністрацією Президента – всі політикі однакові, геть партійні прапори – деструктивні ідеї”. Мабуть, це СБУ й Адміністрація Президента найняла для захисту української мови бабусь і хлопчиків, які ще вчора виступали проти неї на боці Партії регіонів.