В Запоріжжі відбувається безпрецедентний тиск на наймасовішу та найвпливовішу газету в місті та області – газету «Субота+»

“Це видання єдине, яке не «лягло» під  діючий режим Партії регіонів та «смотрящего» Євгенія Анісімова в Запоріжжі”. І зараз, перед виборами, влада намагається закрити опозиційне видання”, – пишеться в надісланому до “Майдану” листі голови облвиконкому ГПО “Українська справа” Ігоря Артюшенка.

Наклад цієї газети відмовляються друкувати місцеві фірми, бо бояться мати проблеми з владою. Зі свого боку «смотрящій» пообіцяв, що якщо буде ще одна згадка про нього в газеті, то жодна друкарня в Україні їх не надрукує.
http://golos.zp.ua/lawlessness/2434-gazetu-subbota-plyus-hotyat-unichtozhit.html

На боці донецьких і місцеві правоохоронні органи: вчора, наприклад , до райвідділку забрали двох молодих дівчат, які роздавали листівки з інформацією про те, чому не вийшов черговий наклад газети.
http://golos.zp.ua/news/2458-spectema-subbota-miliciya-zaderzhala-devushek-razdavavshih-listovki-v-podderzhku-gazety-subbota.html

В цю середу пройшла прес-конференція з приводу цих фактів, але матеріалу в результаті практично нема.  Надійшов  «темник» не розповсюджувати інформацію по теміі «Суботи+»
http://golos.zp.ua/news/2464-spectema-subbota-materialy-pro-subbotu-plyus-ne-dopuskat.html

“Зараз ми намагаємося подолати інформаційну блокаду  щодо цього”, – йдеться у листі.

Більш детальна інформація – http://z-city.com.ua/
Якщо є бажання переговорити з власником газети – Василенко Юрій Іванович (066)1870413