Всі кандидати від Чернігівщини зібрані на одній карті

Чернігівський освітній центр «Ініціатива» запустив  карту виборчих округів Чернігівської області на сайті ПіК: події і коментарі.  

Наразі на карті розміщується інформація про виборчі округи Чернігівської області, також профілі  потенційних кандидатів містять їх біографії та інформацію про особливості виборчої кампанії.

Карта буде постійно поновлюватися новою інформацією.

Так,  з офіційним стартом виборчої кампанії  з’являться інформація про окружні та дільничні  виборчі комісії,  декларації  кандидатів, їх офіційні виборчі програми,  зафіксовані  випадки порушень виборчого законодавства,  інформація від громадського руху ЧЕСНО щодо відповідності кандидата критеріям доброчесності.

Також профіль кожного кандидата буде наповнюватися оперативною інформацію за наслідками  довготермінового спостереження ЧОЦ «Ініціатива» .

Карта виборчих округів  Чернігівщини, що розміщується на головній сторінці сайту ПіК,  має на меті допомоги виборцями знайти в одному місці об’єктивну і неупереджену інформацію про кандидатів на Чернігівщині та зорієнтуватись у виборчому процесі в кожному з округів.

Також ЧОЦ «Ініціатива» звертається до потенційних кандидатів, виборчих штабів, політичних і громадських сил з пропозицією спільними зусиллями наповнювати карту виборчих округів – надсилайте свою інформацію на електронну скриньку centre.initiative@gmail.com, або телефонуйте (063) 4785562.  

Карта виборчих округів Чернігівської області булу створена ЧОЦ «Ініціатива» в рамках проекту «Громадський моніторинг  парламентських виборів  2012 р.   в Чернігівській області». Проект виконується за фінансування Посольства США в Україні та  є незалежним і не підтримує жодного кандидата чи партію.

 http://www.pik.cn.ua/vybory-2010/8618–vsi-kandydaty-vid-chernigivshchyny-zibrani-na-odnij-karti