Мешканці Житомира “помстилися” губернатору Сергію Рижуку

В ці вихідні, в рамках кампанії “Помста за розкол країни”, крім дводенної агітаційної поїздки  в округ, де балотується Володимир Литвин, також пройшло поширення інформаційних листівок в  Житомирі із закликом не голосувати на парламентських виборах за чинного голову облдержадміністрації Сергія Рижука, який балотується в одномандатному мажоритарному окрузі №62.

“Помста за розкол країни” вже неодноразово проходила на Житомирщині, як в окрузі спікера Верховної Ради, так і в окрузі № 67, де мав намір балотуватися народний депутат – “тушка” Олег Черпіцький. Слід зазначити, що Олег Черпіцький вже відмовився від наміру висуватися в народні депутати.

Цього разу місцеві активісти кампанії поширювали в Житомирі листівки в яких висвітлили “досягнення” Володимира Рижука за час його керівництва областю. Зокрема, житомирянам нагадали, що Сергій Рижук вже не перший рік перебуває в політиці і ще в 2005 році, під час роботи на посту міністра агрополітики, проти нього порушували кримінальну справу, а працюючи на посаді губернатора він був причетний до земельного дерибану та розкрадання бюджетних коштів.

Цей кандидат, так само як і його партія, несуть відповідальність за економічні провали в країні та невиконання передвиборчих обіцянок, і в першу чергу – обіцянки про покращення життя українців. Тому, йдучи на вибори, мешканцям Житомира не варто голосувати ані за Сергія Рижука, ані за Партію регіонів.

Метою кампанії “Помста за розкол країни” її активісти визначили відсторонення від влади тих, хто замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагається розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою “покращення життя вже сьогодні”.

Приєднатися до кампанії можна, заповнивши анкету: http://vstavay.info/yak-ya-mozhu-dopomohty/

Зробити пожертву на кампанію можна через:

Приватбанк (картка): 5577 2127 1645 8826 (Чулівська Ірина Костянтинівна)

Яндекс-гроші: 410011485041060

PayPal: Oksana24@live.com

Джерело: Відсіч