На Кіровоградщині в сільських радах агітують за «регіоналів» (ФОТО)

П’ять кіровоградських кандидатів-мажоритарщиків від Партії регіонів ще задовго до виборів отримали бонус від голови ОДА Сергія Ларіна у вигляді сотень білбордів з використанням «Гарячої лінії».

І якщо раніше це «з натяжкою» можна було сприймати як соціальну реклама, то віднедавна  все стало на свої місця – на «соціальній» рекламі від Партії регіонів, якою завішані більшість комунальних закладів області, з’явився логотип Партії регіонів.
«Гречка» вже писала про судовий позив на кандидата від партії влади по 99-мувиборчому округу Олександра Шаталова. Позивачі, керуючись ст. 74 Закону «Про вибори народних депутатів України» прагнуть з-за допомогою суду відновити справедливість.

“Соціальний” Шаталов

 

“Агітаційний” Шаталов

“Соціальний” Шаталов на намерах Партії регіонів

 

Тим часом журналісти «Гречки» відшукали подібні приклади використання комунальних закладів та органів місцевого самоврядування для політичної агітації у сусідньому, 101 виборчому окрузі. Всі пам’ятають як МНСники неподалік Малої Виски клеїли, використовуючи службовий автомобіль, білборд з зображенням майбутнього кандидата від ПР Віталія Грушевського. Минулого тижня наші журналісти відшукали зображення цього ж кандидата в Гайвороні та селі Коробчино Новомиргородського району.

МНС працює

Завдання виконано!

У Гайвороні Грушевський «з гарячою лінією» «висить» в районному будинку культури. А в місцевому ДЮЦі просто при вході про відвідини навчальних закладів Гайворона кандидатом розповідають цілих два стенди з фотокартками. Окрім того, на місцевому стадіоні встановлено дитячий майданчик, по периметру якого декілька табличок з тим же відомим з бордів прізвищем.

“Партійне сонечко”, Гайворон

Символіка Партії регіонів на майданчику

Гайворонський ДЮЦ і стенди про Грушевського

.

Будинок культури в м. Гайворон

В Коробчиному ж ситуація взагалі класична. В місцевій сільській раді розміщено «соціальний» плакат, а поруч  розташовано стіл з сотнею буклетів Партії регіонів, стопкою газет «Площа свободи»(партійний друкований бюлетень партії) і роздрукованими на різографі   титульними сторінками Маловисківської районки з розповіддю про кандидата від Партії регіонів Віталія Грушевського.

Коментарі, як то кажуть, зайві. Дивіться на фото:

Коробчинська сільська рада

.

Біля входу до сесійної зали

Агітаційний столик в Коробчинській сільській раді

«Гречка» готова надати весь фотоматеріал організаціям, які слідкують за дотриманням виборчого законодавства під час поточних виборів.

Ольга Косів

Фото: «ГРЕЧКА»

 

Джерело