Третя світова «Львівської Жінки»

У м. Нововолинську, що на Волині, у результаті рейдерських атак, при допомозі судових виконавців та міліції було знищене мас-медійне підприємство    «Кабельне    телебачення  «Львівська жінка» і опозиційнана до міського владного режиму газета «Нововолинськ». Обладнання, кабельні мережі, кошти у десятки мільйонів гривень, оргтехніка, цифрова звукозаписуюча та відеотехніка тощо, були викрадені конкуруючою фірмою,  що постала із нічого і працює тепер на вкраденому. За всім цим стоять, як вбачається родичі і друзі міського голови.

 

У нас є прецікавий документ. Директор підприємства «Кабельне телебачення «Львівська жінка» Ірина Лузанчук, з м. Новововолинська, що на Волині, Україна, яке  місцева мафія успішно довела до штучного банкрутства викравши майно, обладнання, фінанси і абонентів дає відповідь на припис міської прокуратури  за № 20/-1349 вих.-11, про заборгованість по зарплаті.

І якої не могло не виникнути у глухому куті, в який було загнано це мас-медійне підприємство. Про що знає, без перебільшення, наш Президент – Віктор Федорович Янукович. Принаймні, зобов»язаний, як гарант конституційних прав і свобод громадян. Знають, також, Генеральний прокурор України, Голова Служби Безпеки України, Міністр Внутрішніх Справ України, знають в РБНО, в Національній раді з питань телебачення і радіомовлення, Антимонопольному комітеті України. І у ще десятках відомств та державних інституцій, які за своїми службовими обов’язками повинні втрутитися і нарешті покласти край діям злочинного синдикату, який два роки безкарно знищував КТ «Львівська жінка».

Іриною Лузанчук, за цей час, було написано сотні звернень, заяв, пояснювальних та інших документів у ці державні установи, які НЕ ХОЧУТЬ встановити справедливість у феодальному Нововолинську. Допити на поліграфі, безкінечні смикання правоохоронців, виклики у прокуратуру та міліцію, постійний психологічний пресинг, злидні, стреси і т.п. привели до закономірного фіналу: на неї, матір трьох дітей (сину – 7 років), прокуратурою міста було відкрито дві кримінальні справи. Які, відразу ж, після знищення підприємства «КТ Львівська жінка», були закриті. За відсутністю складу злочину чи амністією?

На її чоловіка, власника підприємства, Желізка Ігоря Миколайовича було скоєно замах у результаті якого він отримав 17 ножових ран. (див. фото)

Двох кілерів затримали, проте, кримінальну справу по факту спроби вбивства було відкрито із зовсім іншим формулюванням, яке унеможливало пряме притягнення винних до відповідальності та виключало його замовний характер.

Окрім цього, кримінальну справу по викраденню підприємства КТ «Львівська жінка» (у це важко повірити), не відкривали. Хоча всі знають хто за цим стоїть.

Влада держави, не дивлячись на всю правоохоронну могуть, що знаходиться у її розпорядженні – прокуратуру, міліцію, СБУ та військову міць – армію, флот, ВПС, розвідку, агентуру ГРУ тощо, НЕ МОЖЕ і НЕ ХОЧЕ побороти кривду.

Звертаємося до колег, непродажних журналістів ЗМІ всього світу: допоможіть своєю професійною солідарністю! Це може статися і з Вами. Бог Правди нагородить!

Тел. І. Желізка – (067) 676 21 32  Тел. І. Лузанчук – (067) 876 88 13

 

Ірина Лузанчук,  Анатолій Бідзюра – журналісти. м.Нововолинськ, Волинь, Україна.

Додаємо фото, зроблені під час фізичного знищення «КТ Львівська жінка».

About Nataliya Zubar 2352 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

3 Comments

  1. Бо міліція й сама грабувала “Львівську жінку” отримуючи від продажу ними краденого не один мільйон. Про яку правову державу може йти мова, на коли на Волині у державі діють явні злочинці що впевнено відчувають свою безкарність, отримують звання та належну пенсію за свої злочини на грабунок громадян України.

  2. Дивно, чому до цих пір не відреагувала СБУ.

  3. Брехлива тварюка той Желізко. Хитрий, підлий підефіл.

Comments are closed.