Акція на підтримку Біличанського лісу та Ірини Федорів

У вівторок, 25 вересня об 11 год. під Адміністрацією Президента України відбудеться акція протесту проти бандитських погроз захисникам Біличанського лісу!

Президенту передадуть близько 10 тисяч підписів громадян під зверненням щодо створення Національного природного парку на цій території.

Громадськість вимагатиме від Президента, як гаранта Конституції, виконати свою обіцянку захистити 4000 га Біличанського лісу від незаконної роздачі та забудови, та захистити активістів від бандитів! Це можна зробити підписавши указ про надання комплексу <<Біличанський ліс>> статусу Національного природного парку.

Громадськість обурила та стривожила заява Ірини Федорів
http://blogs.pravda.com.ua/authors/fedoriv/505c46d73e92e, відомої журналістки, викладачки та депутата селищної ради смт. Коцюбинське про погрози їй та її родині стосовно її журналістської діяльності щодо висвітлення цієї теми у ЗМІ. Боротьба за 4000 га лісу біля Києва триває уже чотири роки. Для місцевої громади та киян, які об’єднали зусилля для створення національного парку, ліс – це місце відпочинку та естетичного задоволення. Для бандитів – це мільйони доларів прибутків, ради яких вони уже спалили машину одному активісту, а зараз готові на все.

Екологи, журналісти, громадські активісти, мешканці зберуться під АП і передадуть вкотре Президенту підписи під вимогою запобігти злочину проти наступних поколінь! Чи почує Президент кожного на цей раз і чи виконає свою обіцянку?

Організатори:
Громадський комітет збереження Біличанського лісу
Центр громадянського представництва <<Життя>>

Контакти:
Андрій Скіпальський 0503123974
Вероніка Агєєва 0955939303

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.