Автору найкращої агітпродукції проти регіоналів подарують планшет

В рамках громадської ініціативи «Жодного голосу владі!» оголошено конкурс на кращу агітаційну продукцію для всеукраїнської кампанії «Дай копняка регіоналам». Про це повідомили ініціатори конкурсу ГІ «Оновлення країни» та ВМГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес».

За словами координатора ГІ «Оновлення країни» Андрія Левуса, основним завданням конкурсу є створення ефективної контрагітації проти діяльності теперішньої влади, а також реальне відображення ставлення українців до їхнього «покращення».

«Мета нашої ініціативи дуже чітка – це унеможливлення повторного приходу до влади Партії регіонів і її партнерів, зокрема комуністів та різних тушок. За допомогою агітаційних матеріалів ми плануємо активізувати громадськість напередодні парламентських виборів, висвітлимо реальне ставлення українців до правління регіоналів, а також покажемо, що цю владу не потрібно боятися, її треба перемагати», – прокоментував ініціативу створення конкурсу Андрій Левус.

За словами організаторів, переможець конкурсу, який визначиться в результаті народного голосування у соціальній мережі Facebook, отримає  чудовий подарунок – планшет Samsung Galaxy Tab 2, а також побачить власну роботу на наліпках, білбордах та сітілайтах по всій Україні.

Зразки робіт на тему: «Копняк – регіоналам! Жодного голосу – владі!» прийматимуться з 10 по  25 вересня 2012 року.  Детально про умови участі та вимоги до макетів.

Нагадаємо, що координатор ГІ «Оновлення країни» Андрій Левус направив звернення до Генеральної прокуратури України та Міністерства юстиції України з вимогою внести до Верховного суду України подання про заборону Партії регіонів, як такої, що своєю діяльністю порушує Закон України «Про політичні партії в Україні» та Конституцію України.

6 вересня в Україні стартувала всеукраїнська кампанія «Дай копняка регіоналам». Відповідні акції, в підтримку кампанії, відбулися вже у Запоріжжі, Луганську, Одесі та Харкові.

About Дмитро Пилипець 250 Articles
Громадський активіст