“Помста за розкол країни” знову навідалася до Канева

29 вересня активісти кампанії “Помста за розкол країни” знову поширювали у цьому місті листівки із закликом не голосувати за Богдана Губського та Віктора Коржа, які балотуються в народні депутати України у виборчому окрузі № 197.

До кампанії активно долучались місцеві жителі, які прочитавши листівки, самостійно розклеювали їх на стовпах та зупинках із словами: “Прочитали ми, нехай прочитають ще й інші”. Порадувало те, що з часу попереднього візиту активістів до Канева подекуди ще досі можна побачити розклеєні листівки проти Богдана Губського. Відгуки місцевих жителів дають надію на успішні результати кампанії.

Джерело інформації та більше фото на сайті “Вставай і дій!”

Метою кампанії “Помста за розкол країни” є відсторонення від влади тих, хто замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагається розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою “покращення життя вже сьогодні”.

Приєднатися до кампанії можна, заповнивши анкету

Зробити пожертву на кампанію можна через:

Приватбанк (картка): 5577 2127 1645 8826 (Чулівська Ірина Костянтинівна)

Яндекс-гроші: 410011485041060

PayPal: Oksana24@live.com

2 Comments

  1. Молодцы, все свои данные нарисовали. Антирекламма запрещена и наказуема.

  2. З антирекламою – до канадської оптової компанії. А тут – агітація проти кандидата, яка дозволена і заборонена до покарання. Краще б ти плавати вчився, ніж тієї мови (с) народ. Маю на увазі – краще б закон про вибори прочитав, ніж писати в коментарях нісенітницю. Ще буде цієї “антиреклами” по всій Україні й буде до кінця виборів )))))))) Хто вам лікар, риги і тушки, що ви прийняли закон КолєССніченки та Кідалова. Ось активізували й налаштували рішучо проти себе тих, кому до цього були по барабану і ви, і ваші опоненти з апазіциї. Тепер маєте ))))) І ще будете мати ))))))))

Comments are closed.