Ще одним нападником на активістів виявився колишній студент Максима Луцького

Ідентифіковано особу ще одного з нападників на активістів кампанії “Помста за розкол країни” в Солом’янському районі м. Києва. Ним виявився цьогорічний випускник бакалаврату Національного авіаційного університету Артем Рябчинський, який відверто підтримує свого колишнього першого проректора Максима Луцького як кандидата в народні депутати України від Партії регіонів. Майже відразу після нападу сторінка А. Рябчинського у соціальній мережі Вконтакті була видалена, однак активісти кампанії встигли зробити скріншоти.

Нагадаємо, що після того, як у ЗМі поширилась інформація про напад, з сайту “Молодих регіонів” була також видалена стаття організатора й головного учасника нападу, заступника голови Солом’янської районної організації Партії регіонів та заступника голови Київської міської організації “Молодих регіонів” Романа Карпова.

P.S. У 2010 році А. Рябчинський був одним з двох кандидатів на голову Студентської ради НАУ, але програв вибори, набравши у 5 разів менше голосів, ніж його суперник. Такий розрив при такій кількості кандидатів наводить на думку, що Артем просто був використаний як підставний кандидата, аби створити видимість виборів у ситуації, коли кандидатура на голосу студради була визначена заздалегідь.

Прес-служба Громадянського руху “Відсіч”
0632787645