Запрошення до молодіжної школи інфографіки

27-30 вересня 2012 року в Києві проходитиме Школа інфографіки для молодих дизайнерів і охочих працювати з візуальною інформацією, організована Міжнародною громадською організацією “Інтерньюз-Україна” в партнерстві з редакцією онлайн-ресурсу Texty.org.ua за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”.

Відбуватиметься навчання, що дозволять засвоїти основи дизайну, розібрати кейси та типові помилки створення інфографіки, реалізувати практичні завдання, зокрема, з питань:

  • основи графічного дизайну й інфографіки (формати даних, бібліотеки для візуалізації, мова візуальних символів, алгоритми);
  • робота з ключовими інструментами створення інфографіки й онлайн-сервісами (Google Refine, Google Charts, MapCode, FusionTables);
  • основи графічного програмування (NodeBox, Python).

Для відбору на школу запрошуються молоді дизайнери, журналісти та блогери віком до 27 років, які пов’язують своє кар’єрне зростання зі створенням інфографіки, а саме зі створенням та застосовуванням динамічної та статичної інфографіки для онлайн-ресурсів і видань. Також умовою участі є наявність ноутбука для роботи протягом школи.

Для участі в відборі необхідно до 18:00 17 вересня заповнити на надіслати он-лайн заявку. Відібрані будуть сповіщені 20 вересня.

Участь безкоштовна. Відібраним і запрошеним забезпечуються проживання та харчування, а також компенсація вартості проїзду.

За більш докладною інформацією можна звернутися до Юлії Бабко за тел.: 0 (44) 4584440, +380 (63) 7101396 або на jbabko@internews.ua.