Охорона голови столичного штабу регіонів пропускає на зустрічі з кандидатом в депутати тільки обраних

Вчора активісти кампанії “Помста за розкол країни” прийшли до кінотеатру “Флоренція”, що на Троєщині, аби послухати виступ перед виборцями кандата в народні депутати від Партії регіонів в 213-му виборчому окрузі Валерія Борисова та поставити запитання про причини голосувань цього чинного народного депутата за прийняття Пенсійної реформи, Податкового кодексу, закону, який передбачає скорочення соціальних пільг, закону “Про засади державної мовної політики” та інші антинародні закони.

Прийшовши до кінотеатру активісти роздавати листівки з інформацією про “досягнення” Валерія Борисова за час його перебування в парламенті людям, які очікували на початок “кіносеансу”, після чого планували потрапити на зустріч із кандидатом. Але активістам так і не вдалося потрапити на захід, оскільки декілька чоловіків в костюмах, які відмовились представлятись, майже одразу почали хапати за руки одну з активісток, а потім просто випхали молодих людей на вулицю, порвавши декілька листівок.

Трохи згодом, коли активісти ще раз спробували потрапити до зали, де вже почалася зустріч з Валерієм Борисовим, то не змогли туди потрапити, оскільки двері до приміщення затулив собою кремезний чоловік, а адміністратор кінотеатру пояснив молодим людям, що охорона Борисова все одно не пропустить їх до зали.

Нагадаємо, що в той самий день на антиагітаційний намет кампанії “Помста за розкол країни”, де велася агітація проти Борисова, напали кілька молодиків та порізали його ножами.

Джерело: сайт “Вставай і дій!”