“Попередні підсумки моніторингу парламентських виборів в Україні 28 жовтня Місією міжнародних спостерігачів від Світового конгресу українців”

Понад 250 міжнародних спостерігачів від Світового конгресу українців (СКУ) проводитимуть моніторинг перебігу парламентських виборів в Україні 28 жовтня. Головним спостерігачем Місії СКУ є колишній посол Канади в Україні Дерек Фрейзер. На прес-конференції в інформаційному агенстві УНІАН (вул. Хрещатик, 4), що відбудеться 29 жовтня 2012 р. об 11:30, представники Місії повідомлять про попередні підсумки моніторингу парламентських виборів в Україні.

Спостерігачі, які прибули до України з 20 країн світу, працюватимуть в усіх регіонах України у день виборів. Крім того, спостереження проводитиметься також у посольствах та консульствах України за кордоном, у тому числі, в Канаді, США, Росії, а також в країнах Європи, Південної Америки і Австралії.

Місію очолюють Президент Українського конгресового комітету Америки Тамара Олексій і Президент Конгресу українців Канади Павло Ґрод.

Під егідою Місії СКУ також працює група довготермінових спостерігачів, яка здійснює спостереження в Україні з початку липня.

Учасники прес-конференції:

Павло Ґрод – співголова Місії спостерігачів СКУ, Президент Конгресу українців Канади

Тамара Олексій – співголова Місії спостерігачів СКУ, Президент Українського конгресового комітету Америки

Дерек Фрейзер – головний спостерігач Місії СКУ, посол Канади в Україні (1998-2001)

З питань акредитації та отримання додаткової інформації звертайтеся:

Богдан Мацюра, +38-096-799-4740; sku2012media@gmail.com