Просльозіться! “Звернення Олеся Довгого до мешканців Дніпровського району”

Шановні кияни, жителі Дніпровського району!

Вітаю всіх із завершенням виборчої кампанії, яка виявилася виснажливою майже для кожної людини в Україні. Нарешті ми зможемо повернутися до звичного життя: без дратуючої політичної реклами на білбордах і в наших поштових скриньках.

Не дивлячись на те, що зранку понеділка біля моїх приймалень стояли сотні людей, обурених попередніми результатами голосування, а телефони розривалися від дзвінків з інформацією про численні порушення й фальсифікації, за якими стоять мої опоненти, я вважаю, що вибори закінчилися. Втягуватися в процес оскарження результатів я не збираюся. Здійснювати тиск на членів ОВК та журналістів, як це роблять мої опоненти,  я теж не маю наміру. Ми вели чесну кампанію і не готувалися до фальсифікацій і підкупу, які використали проти нас. Для мене цінність депутатського значка не може зрівнятися із втратою принципів і честі. А тому такі методи для мене є неприйнятними.

Я офіційно звертаюся до представників ОВК якнайшвидше закінчити прийом протоколів і опублікувати офіційні результати. Вважаю неприпустимим продовження того фарсу, який відбувається останні дві доби навколо роботи ОВК. Люди потребують відпочинку.

Я заявляю, що рівень фальсифікацій з боку опонентів відверто вражає. Впевнений, підтвердженням того, що дніпровчани 28 жовтня були обдурені, стане час, оскільки перемогу отримав кандидат, чиє ім’я більшість виборців вперше побачили в бюлетенях. Але я приймаю офіційні результати цих виборів, бо переможців не судять.

Я готовий привітати партію «УДАР» з перемогою лише одного мажоритарного кандидата в Києві. Партія отримала додатковий депутатський значок в результаті нечесних виборів. А ми з жителями району за два роки системної роботи отримали безліч перемог над тисячами проблем. І ці перемоги важливіші, оскільки складаються з конкретних, корисних, видимих і значимих справ для кожного мешканця району.

Я вважаю вибори завершеними. Продовжую працювати. Переконаний, що майбутнє розставить все по своїх місцях.

Джерело

1 Comment

  1. “оскільки перемогу отримав кандидат, чиє ім’я більшість виборців вперше побачили в бюлетенях”
    зато Леську Довгого, разграблявшего Киев с “молодой командой Черновецкого”, мы видим не впервые! думал, потратив 0,5% от наворованного на гречку и детплощадки перед выборами – и киевляне все забудут?

Comments are closed.