Студентів КНТЕУ вчора три з половиної години примусово катували Чечетовим

Вчора замість пар студентів Київського національного торгово-економічного університету в примусовому порядку зібрали  в актовій залі, де вони півтори години чекали на делегацію від Партії регіонів на чолі з її парламентським диригентом Михайлом Чечетовим. Разом з ним прибули також заступник голови Київської міської державної адміністрації Леонід Новохатько  і заступник керівника апарату Деснянської районної в м. Києві організації Партії регіонів Валерій Рожков, який керує Деснянським районним партійним виборчим штабом. Ця трійця, яка прибула з півторагодинним запізненням, потім ще дві години розхвалювала власну партію, Президента Януковича і поливала брудом Юлію Тимошенко та інших діячів опозиції.

Сподіваємось, що студенти в день виборів гідно оцінять таке застосування адмінресурсу.

4 Comments

  1. Якщо комусь спаде на думку, що маю на меті СПІВЧУВАТИ студентам КНТЕУ за майже 4 годинне катування , то ДУЖЕ ДУЖЕ ПОМИЛЯЄТЬСЯ! Чому ніхто з них не мав ані цивільної відваги, ані елементарних знань прав громадянина Україна і НЕ ВСТАВ ТА НЕ ЗАБРАВСЯ З ТОЇ ЗАЛІ?
    Це ГРУБЕ порушення правил передвиборчої кампанії!
    З реґіоналами-марґіналами все зрозуміло давно, але студенти? Хіба вони, студенти, майбутня еліта суспільства України ЩЕ ЦЬОГО ДАЛІ НЕ ЗНАЮТЬ? НЕ РОЗУМІЮТЬ, ЩО ЦЕ ВЖЕ НЕ ГРА, ЯКА СКОРО ЗАКІНЧИТЬСЯ І ВСІ ПОВЕРНУТЬСЯ ДО ЩОДЕННИХ СПРАВ БЕЗ ПРОБЛЕМ? ЛЮДИ ДОБРІ, ТА МАЙТЕ БОДАЙ ЯКУСЬ САМОПОШАНУ!
    БУДЬ ЛАСКА, ДАЙТЕ СПОКІЙ З ТИМ СЛУНЯВИМ БАЗІКАННЯМ ПРО “ЖЕРТВИ” ТОРТУР. ЦЕ УДІЛ ВІВЦІВ, А ВІВЦІВ ДОЯТЬ, СТРИЖУТЬ, А ПОТІМ РІЖУТЬ НА М”ЯСО. ЦЕ ДОЛЯ ВІВЦІВ! ЯКЩО ВИ НЕ ВІВЦІ, ТОДІ ЗНАЙДІСТЬ У СОБІ СИЛИ ПОКАЗАТИ ТВЕРДУ ЖИТТЄВУ ПОЗИЦІЮ І ВИШТОВХАТИ НЕЧИСТЬ З ХАТИ. МИРНО, АЛЕ З ТВЕРДІСТЮ! ПОКАЖІТЬ НАРЕШТІ, ЩО ВИ НЕ ЗАРУЧНУКИ прусаків, ЩО ВАМ НІХТО НЕ НАКАЖЕ БУТИ ТАМ, ДЕ ВИ АБСОЛЮТНО НЕ ПЛАНУВАЛИ І НЕ ХОЧЕТЕ БУТИ. До слова. Навчання тепер платне ЧИ ВАМ ВІДШКОДУВАЛИ ЗА ВТРАЧЕНИЙ ДЕНЬ НАУКИ? Якщо ні, тоді подвійно вівці!

  2. Та шо Ви такая нєрвная? Ніхто Вашого співчуття не хоче. І не треба так багато пафосного крику. Проявіть краще свою немилосердність на ділі, зробіть щось проти цієї влади, як це роблять ті, кого Ви звинувачуєте у базіканні. Зробіть хоча б 10% того, що робить кожен з них. Покажіть вчинками, що Ви – не вівця, яка кричить із віртуального загону під охороною псів, що вона – крута. А ми Ваші вчинки радо висвітлимо.

  3. Пане Мишко! Дякую за відповідь, але перш за все ласкаво попрошу виявляти елементарну пошану, коли відповідаєте на чиюсь заввагу. Ввічливі люди поважають навіть ворогів. Можу Вас запевнити на всі 100 відсотків, що ми – ворогами ніколи не станемо з кількох причин.

    Ласкаво попрошу, не використовувати САРКАЗМУ ( це найнищий щабель кмітливості людини і у цивілізованому світі вважається вульгарним)та ЖАРГОНУ, бо досвіду в’язниці не маю, тому навіть не можу сприйняти поважно Ваших слів. ВАШЕ ПЕРШЕ РЕЧЕННЯ НЕ ПРОСТО ЖАХЛИВЕ, А МАЙЖЕ ЗЛОЧИННЕ у відношенні до Української мови. Я шаную рідну українську мову і цього очікую від кожного, хто ПРАВДИВО ПОВАЖАЄ І ЛЮБИТЬ УКРАЇНУ. Чи Ви?

    Розумію, що можливо Вас “заболіло”. Погодьтеся, поверхневість, яку комусь дуже хотілося видати за СЕНСАЦІЮ інакше назвати не можна. Саме так “ЦЕ” називається, коли здорові, повносправні люди дозволяють бандитам робити з ними усе, що їм заманеться. Більш цього – навіть не можуть виявити найпростішого мирного спротиву, а на додаток знаходиться ще “літописець”, який акт овечої покори висвітлює, як ПОДІЮ ДНЯ! ЕКСТРА! ЕКСТРА!ЧИТАЙТЕ ПРО ЦЕ!!! Безумовно – висвітлювати події треба, але робити це треба фахово. Мистецтвом журналістики. Той, хто хоче ним стати мусить навчитися,а після того –
    постійно вчитися і удосконалюватися. Тому не треба вдаватися до висловів без лапок( цитую “примусово катували…”). Досить упевнена, що Ви ніколи не були у казематах, може навіть до відділку міліції відкривали двері найбільше це один раз – до … паспортного стола. Тому не використовуйте таких страшних слів. До них може дійти, коли реґіонали залишаться при владі бодай ще на один термін. Переборщенню тут нема місця, бо НІКОГО З ЦИХ СТУДЕНТІВ ЛАНЦЮГАМИ І КАЙДАНАМИ НЕ ПРИКУВАЛИ ДО МІСЦЯ, А ТОМУ КОЖЕН ВІЛЬНО МІГ ВСТАТИ І ВИЙТИ. І треба було це зробити! Хто вміє думати, той вміє діяти. Зрозумів?

    А тепер пару запитань. Про які “їх здобутки” йде мова? Чи я чогось не зрозуміла, чи те, що їх погнали, як отару, тепер в Україні вважається ЗДОБУТКОМ? Даруйте, але на мою думку це зовсім протилежне. ЦЕ ГАНЬБА!Студентство ЗАВЖДИ БУЛО РУШІЙНОЮ СИЛОЮ ЗМІН СУСПІЛЬНОГО ЗАСТОЮ.
    Годинами можна перераховувати імена молодих людей, які навіть жертвували життям задля ідеї. Тут далеко не йшлося про те, Тут чітко показалася повна апатичність цих молодих людей і як громадян і як майбутніх спраціалістів. Тут навіть постає запитання ЧИ ВОНИ ВЗАГАЛІ ПРО ЩОСЬ ДБАЮТЬ.

    Ви мені радите зробити “хоч 10 відсотків” від їх вчинку.Цього вчинку?Це більше, ніж моє почуття гумору може витримати. На Вашу думку, від чого я повинна відштовхутися? Відсоток базується на конкретних цифрах. Будь ласка, не ображайтеся, що називаю речі своїми іменами, але іншого виходу у мене нема. Отже, з того, що Ви подали і згідно моєї математики відсоток від НУЛЯ – НУЛЬ! А може, увесь КНТЕУ з потрохами “прусаківсько-реґіональний”? Даруйте, навіть на 0.000001 відсотків реґіоналкою не стану. Не та мораль, не те виховання.

    Маю дуже сильне передчуття, що маєте,або ще дуже мало життєвого досвіду, або не вчитеся з прожитого. А варто, бо нікчемні політикани в Україні постійно базікають про якісь граблі…

    Людина досвідчена НЕ БЕРЕТЬСЯ до порівняння, коли ТОЧНО НЕ ЗНАЄ, ЩО Й КУДИ. Ось саме цей МАЙДАН РОКИ ВИСВІТЛЮЄ ЧАСТИНКУ ВАЖЛИВИХ ПОДІЙ У ЯКИХ БРАЛА ЧИ БЕРУ УЧАСТЬ. Ні, я не у центрі фотографій ( не людблю зайвої уваги),але я там є – саме там, де моєї участі і знань найбільше потрібно. Тому до такого змісту порад ставлюся, як до “пошти СПАМ “. Зрештою,якщо мені буде потрібна порада, то можу Вас запевнити – є значно кращі джерела і надійні люди, яких знаю особисто десятки років. Отже, комусь і двох життів буде замало,щоб зробити те, що вже встигла я. Це без переборщення. Люблю це слово, бо воно дуже влучно відображає усю ситуацію з якої українці чомусь не можуть виплутатися. Можливо, тому, що за висловом Ґанді “Думка – це продовження людини”.Думаємо “переборщеними” категоріями, а не тими, якими треба.

    А щодо собак – маю одного. Його кличка СУМЛІННЯ. Виплекала роками,навчила бути пильним навіть більше, ніж його вроджена собача вдача.Кожного разу, коли зближається якась небезпека -він невпинно гавкає до того часу,доки не переконається, що усе минуло. До 28 жовтня – рукою подати. Побачимо,чи Сумління гавкав тільки на повний
    місяць.

  4. Як багато слів. Скільки корисного для України можна було б зробити за час написання Вашого допису. Наприклад, розсілати всім своїм друзям у Фейсбуку посилання на оце відео: http://www.youtube.com/watch?v=JHt4U1FD3jg&list=UUTn0EmJ-pD6CMLunzpuF2bw&index=7
    Пошана до української мови виявляється не в мовному пуризмі, а у діях, спрямованих на те, аби вона не зникла з широкого вжитку. Оця бабуся показує приклад таких дій, от вона правдиво любить Україну, бо проводить серед заляканих регіоналами людей просвітницьку роботу, а не обзиває їх, як Ви отих студентів. А вчинки цих студентів, які подали ту новину, тут: http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%97%D0%A0%D0%9A
    Зробіть хоч 10% того, що роблять вони.

Comments are closed.