У Ющенка вимагатимуть повернути борги

Сьогодні група полтавців під час зустрічі з Віктором Ющенком у Полтаві має намір звернутися до нього особисто зі зверненням, в якому вимагають виплатити заборгованість із зарплати, яку їм присудив суд, але «Наша Україна» затято відмовляється розрахуватися з тими, хто раніше працював на цю партію. Борг становить від 52 до 12 тисяч гривень. Скаржники нагололошують на тому, що якщо партія проводить виборчу кампанію, то гроші в неї є!

Керівникові Центрального виборчого штабу
«Наша Україна» Ю. І. Костенку

Голові Політичної партії «Наша Україна»,
Екс-Президентові України,
№ 1 у виборчому списку «Нашої України»
В. А. Ющенку

Центральний виборчий штаб «Наша Україна»
О. Я. Ропотенку

Керівникові Полтавського обласного виборчого
штабу «Наша Україна» С. А. Солов ю

Шановний Юрію Івановичу! Шановний Вікторе Андрійовичу!
Шановний Олександре Ярославовичу! Шановний Сергію Андрійовичу!

Звертаємося до Вас (до В. Ющенка й до О. Ропотенка – вкотре) з вимогою негайно особисто втрутитися й негайно повернути борги керівникам і консультантам виконавчих комітетів районних, районних у містах, міських та обласної організації Політичної партії «Наша Україна», а також негайно виконати рішення судів.
Партія «Наша Україна» не виплатила нам заробітну плату за 2009 рік. Після офіційного скорочення наших посад 15 грудня 2009 року ми опинилися без засобів для існування. А ще річна невиплата партією нам заробленого й відповідно несплата партією внесків до Пенсійного фонду та Фонду соціального страхування на випадок безробіття автоматично викреслили 1 рік із нашого трудового стажу та не дозволили нам отримати належні виплати допомоги по безробіттю.
Наші багаторазові звернення до «вищестоящих» партійних керівників як в області, так і в столиці закінчувалися обіцянками вирішити проблему пізніше з «перепасовуванням» відповідальності за це подалі від себе, або взагалі повним ігноруванням наших звернень. Народний депутат України полтавець М. Кульчинський та губернатор В. Асадчев пальцем не поворухнули, аби допомогти своїм соратникам у ситуації, що склалася з вини керівництва партії. Стояли осторонь нардепи-нашоукраїнці, котрі мають серед своїх помічників родичів та дітей друзів, а в цей час їхні соратники з вини партії залишилися на призволяще. Ми просили роками. Ми голодували біля центрального офісу партії «Наша Україна» в Києві, де почули чергову обіцянку від В. А. Ющенка. Наші поневіряння тривають майже три роки. Суди прийняли рішення на нашу користь: стягнути належні нам кошти з Політичої партії «Наша Україна». Але партія «Наша Україна» не виплачує борги працівникам, і рішення судів партія не виконує.
Вимагаємо негайно розрахуватися з працівниками й віддати борги. Вимагаємо негайно виконати рішення судів та виплатити нам належне.
Адже якщо партія «Наша Україна» бере участь у виборах, це свідчить про те, що гроші у партії є.
Але не виплативши борги працівникам, а також не виконавши рішення судів, партія «Наша Україна» бере участь у виборах!?. Чи має партія «Наша Україна» право на це?!

 

О.Буцький            (борг 39000 грн.)

Л.Герасименко    (борг 29001 грн.)

М.Зибалова         (борг 15747 грн.)

О.Богомол           (борг 17465 грн.)

Т.Рябчун              (борг 19000 грн.)

О.Багрій               (борг 12000 грн.)

М.Данилейко       (борг 12000 грн.)

В.Шемчук             (борг 52400 грн.)

О.Романенко        (борг 19000 грн.)

В.Горевий             (борг 12000 грн.)

Д.Тимченко           (борг 44014 грн.)

С.Редчиць            (борг 19000 грн.)

 

2 Comments

  1. Якщо це правдива інформація, то добре роблять люди, що свого домагаються не дивлячись ні на що. Праця повинна бути оплачена, хіба було чітко домовлено, що робилося щось на ДОБРОВІЛЬНИХ ЗАСАДАХ та БЕЗОПЛАТИ.

  2. Суми АСТРОНОМІЧНІ. Дозвольте запитати, яку ж роботу треба було зробити, щоб хтось приобіцяв особі 12, 17, 19 тисяч?

Comments are closed.