В Луцьку поширили листівки проти Ігоря Палиці

Кампанія “Помста за розкол країни” знову з’явилась на Волині. Вже після першої поїздки (на округ А.Мартинюка) на прес-конференції було задекларовано наміри перешкодити проходженню в парламент тих депутатів, які голосували за мовний закон. Серед майбутніх “мішеней” кампанії фігурував і Ігор Палиця.

З Волині п’ятеро депутатів голосували за “Закон про засади державної мовної політики”: Адам Мартинюк (КПУ), Катерина Ващук (Народна партія), Григорій Смітюх (ПР), Анатолій Горбатюк (ПР) та Ігор Палиця (Наша Україна). Після активної інформаційної роботи на округу комуніста Мартинюка, той не ризикнув висуватись по мажоритарному округу і тепер іде в парламент за списку Компартії. За списком писку Партії регіонів вирішила йти Катерина Ващук, проти якої теж було поширено листівки “Помсти…”. За цим же списком йде і Анатолій Горбатюк. Також увагою кампанія не оминула і Івана Смітюха, голову Ковельської райдержадміністрації, який є братом нардепа-регіонала, але приховує  свою приналежність до Партії регіонів і балотується самовисуванцем. Самовисуванцем йде також Ігор Палиця, який став “жертвою” кампанії цього разу.

Джерело

Метою кампанії “Помста за розкол країни” є відсторонення від влади тих, хто замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагається розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою “покращення життя вже сьогодні”.

Приєднатися до кампанії можна, заповнивши анкету

Зробити пожертву на кампанію можна через:

Приватбанк (картка): 5577 2127 1645 8826 (Чулівська Ірина Костянтинівна)

Яндекс-гроші: 410011485041060

PayPal: Oksana24@live.com