Як Григорію Калетніку помстилися за спроби завадити поширенню листівок

На Вінниччині в одномандатному виборчому окрузі №18, де балотується Григорій Калетник – чинний народний депутат, який голосував за прийняття закону Ківалова-Колесніченка “Про засади державної мовної політики”, вже декілька разів поширювали листівки із закликом не голосувати за цього кандидата і за Партію регіонів.

Місцева влада доклада чимало зусиль, аби завадити поширенню листівок проти Григорія Калетніка та Партії регіонів в окрузі. 10 вересня, на другий день після розповсюдження місцевими активістами кампанії “Помста за розкол країни” антивладних листівок, до однієї з дівчат-активісток правоохоронці прийшли додому з погрозами, а іншу – затримали і доставили до відділку міліції. Під час наступного поширення листівок на учасників кампанії напали невідомі молодики і забрали в них листівки.

У відповідь на такі брутальні методи перешкоджання поширенню інформації активісти кампанії “Помста за розкол країни” 30 вересня відвідали Погребище, Липовець та Оратів, які входять до округу Григорія Калетника, і, незважаючи на чергову спробу завадити поширенню листівок силами працівників благоустрою, правоохоронних органів, місцевих депутатів та невідомих людей спортивної зовнішності, масово поширили агітаційні матеріали із закликом не голосувати за Григорія Калетніка, Партію регіонів, а також популярний в цьому політичному сезоні плакат про бабу,  яка з горя і злості на онука переписала хату на  кота.

Джерело інформації та багато фото на сайті “Вставай і дій!”

Метою кампанії “Помста за розкол країни” є відсторонення від влади тих, хто замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагається розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою “покращення життя вже сьогодні”.

Приєднатися до кампанії можна, заповнивши анкету

Зробити пожертву на кампанію можна через:

Приватбанк (картка): 5577 2127 1645 8826 (Чулівська Ірина Костянтинівна)

Яндекс-гроші: 410011485041060

PayPal: Oksana24@live.com