Як в окрузі Луцького міліція й “братки” намагались позбутися антиагітаційного намету. Фотозвіт.

Як вчора повідомлялося, в Солом’янському районі міста Києва в окрузі №222, де від Партії регіонів на парламентських виборах висувається в народні депутати Максим Луцький, міліція протягом двох годин шукала підстави для припинення роботи антиагітаційного намету кампанії “Помста за розкол країни”, а невідомі в цивільному намагались залякати активістів.

Фотозвіт з місця подій демонструє, наскільки посиленою є увага місцевої влади та працівників правоохоронних органів до кампанії “Помста за розкол країни” та роботи антиагітаційного намету зокрема. Через поширення листівок із закликом не голосувати за Максима Луцького та Партію регіонів на Севастопольську площу до антиагітаційного намету прибули не тільки двоє патрульних, а й додатковий наряд міліції, заступник начальника Солом’янського райуправління міліції Южек Анатолій Степанович та невідомі молодики.

Невідомі в цивільному:

Неформальне спілкування міліції та невідомих:

Один з тих, хто погрожував “разукрасить” активістів:

Своїми діями правоохоронці тільки привернули додаткову увагу перехожих до антивладних листівок:

Метою кампанії “Помста за розкол країни” є відсторонення від влади тих, хто замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагається розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою “покращення життя вже сьогодні”.

Приєднатися до кампанії можна, заповнивши анкету

Як допомогти кампанії

Джерело

1 Comment

Comments are closed.