Оголошення Другого конкурсу педагогів-україністів середніх загальноосвітніх навчальних закладів Одеси та Одещини

КОНКУРС ВЧИТЕЛІВ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ІСТОРІЇ УКРАЇНИ,

заснований ГО «УКРАЇНСЬКИЙ КЛУБ ОДЕСИ»

9 листопада 2012 року о 12:00 в Українському Домі (Одеса, вул. Катерининська, 77) відбудеться оголошення Другого конкурсу педагогів-україністів середніх загальноосвітніх навчальних закладів Одеси та Одещини. Цього разу конкурс проводитиметься для двох категорій педагогів – педагогів-україністів та вчителів історії України. Конкурс заснований за ініціативи голови громадської
організації „Українського Клубу Одеси” Наталі Чайчук і триватиме протягом 2012/2013 навчального року, результати його будуть підведені 16 вересня 2013 року, тоді ж будуть нагороджені переможці.

В Одесі громадськість традиційно активно долучається до популяризації української мови та історії України. Як і сто років тому, такі організації, як Український Клуб підтримують вчителів середньої школи. Патріотичне виховання, формування української національної свідомості, які є запорукою розвитку держави, неможливі без активної позиції громадськості. Освітяни повинні відчувати тісний зв’язок своєї роботи із суспільством, подібні громадські ініціативи стимулюють їх до творчих пошуків та сприяють підвищенню якості викладання.

Конкурс проводиться з метою відзначення освітян, які зробили вагомий внесок у виховання молоді в дусі високих духовних та естетичних ідеалів, любові до Батьківщини, підтримки просвітницької діяльності в ім’я розвитку України. Його організатори мають на меті активізувати творчу роботу викладачів історії в школі через знайомство з найкращими досягненнями колег в освітянській, навчально-методичній, виховній сферах; створити методичні посібники; заохотити останніх залучати учнівську молодь до наукової роботи, яка координується державними освітянськими органами (Мала академія наук, олімпіади, конкурси тощо); сприяти
розвитку краєзнавчих досліджень, що зміцнюють відчуття єдності українських регіонів із збереженням місцевих крайових особливостей народної культури та історичної спадщини.

Переможці будуть нагороджені цінними призами за декількома номінаціями.

Для участі в конкурсі запрошуються усі бажаючі вчителі середніх загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ст. м. Одеси та Одеської області, які розділяють мету та завдання конкурсу. Заявки приймаються організаційним комітетом до 1 лютого 2013 року. Ознайомитись із умовами конкурсу можна за адресою:

м. ОДЕСА, 65012,

тел./факс: 722-09-66, e-mail: Odessa.Ukrainian.House@gmail.com

вул. Катерининська, 77

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.