Опозиція оскаржує рішення ЦВК про перевибори на 5-ти округах, – Арсеній Яценюк

Голова Ради Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Арсеній Яценюк на мітингу біля ЦВК у вівторок, 6 листопада, заявив, що опозиція оскаржить рішення Центральної виборчої комісії про перевибори на п’яти «проблемних» округах.

Арсеній Яценюк підкреслив, що опозиція вивчила матеріали справ щодо тих п’яти округів, у яких Центральна виборча комісія пропонує провести перевибори. «Ми не боїмось перевиборів. Ми підемо на перевибори і переможемо. Але наші кандидати перемогли в розривом не в один голос, а в 12 тис голосів. Є протоколи ДВК, де є законна перемога, яку повинні віддати опозиції», – наголосив він.

За його словами, опозиція оскаржить це рішення ЦВК. «Ми вимагаємо, щоб ЦВК провела підрахунок голосів і визнала наших кандидатів переможцями. Вони не відберуть у нас перемогу», – підкреслив голова Ради Об’єднаної опозиції.

Арсеній Яценюк подякував учасникам мітингу за те, що вони вистояли всю ніч на площі біля ЦВК, «разом не дали можливості захопити цю площу і дали змогу народу України побачити, що ми боремося».

Він також повідомив, що наступний мітинг на площі біля ЦВК розпочнеться о 18.00.