ЦВК освятила крадіжку голосів виборців, – заява Об’єднаної опозиції «Батьківщина»

11 листопада Центральна виборча комісія визнала переможцем по виборчому округу №11 О.Домбровського, а по виборчому округу №14 – В.Жеребнюка. Тим самим ЦВК, вірніше ті члени комісії, які голосували за це ганебне антизаконне рішення, стали співучасниками кримінального злочину, яким легітимізовано крадіжку голосів виборців на цих округах.
Первинний підрахунок голосів та протоколи з мокрими печатками засвідчили переконливу перемогу кандидатів від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Наталії Солейко по 11 округу, а Івана Мельничука по 14 округу.
Однак внаслідок цинічних та грубих фальсифікацій, псування бюлетенів опозиційних кандидатів особами кримінальної зовнішності, дій міліції, що допомагали цим особам, несправедливих та замовних рішень судів на користь владних кандидатів, народними депутатами були визнані О.Домбровський та В.Жеребнюк – особи, що не вибороли мандат у чесній боротьбі, а говорячи простими словами – вкрали його.
Ми ніколи не визнаємо таке рішення ЦВК та вважаємо цих осіб не народними обранцями, а кримінальними злочинцями. Ми зробимо все можливе, аби ці громадяни не склали присягу народного депутата, та переконані, що сформована у такий спосіб Верховна Рада не буде легітимною.
Залишаємо за собою право на всі засоби протесту та дії, які будуть спрямовані на захист прав наших кандидатів Наталії Солейко та Івана Мельничука, на відновлення демократії та справедливості в країні.

1 Comment

  1. До повідомлення “ЦВК освятила крадіжку голосів виборців, – заява Об’єднаної опозиції «Батьківщина»” пропоную майбутнім Народним депутатам України, ідіть у Верховну Раду і працюйте з виборцями. Ваші заклики ми почуємо і підтримаємо. Народ знає за кого голосував. Вам Народні депутати України вести народ до правової і демократичної України, якої де-факто ще не існує.

Comments are closed.