У «регіоналів» таке завдання — не віддати владу за будь-яку ціну, — Мирослав Маринович

Влада зараз на підйомі. Їй здається, що всі її політтехнологічні, силові прийоми, маніпуляції є успішними. Таку думку у новому номері журналу «Країна» висловив віце-ректор Українського католицького університету у Львові, учасник ініціативної групи «Першого грудня» Мирослав Маринович.

«Усі беззаконня, з її точки зору, є нормальними, і саме так треба діяти. Влада далі гнутиме цю лінію. Вибори не спонукатимуть до переосмислення. Мені передали фразу одного з «регіоналів»: «Мы не можем отдать власть, потому что нас убьют». У них таке завдання — не віддати владу за будь-яку ціну», — зауважив він.

За словами Мирослава Мариновича, опозиція прийняла ту парадигму, в якій існує влада: важливо краще виглядати, ніж бути кращими насправді.

«Тому найважливіші для них — технологічні прийоми. Ніхто не дбає про програми, про кадри, про спроможність партії знайти розгадку для майбутнього країни. Повторюються зручні, обтічні, милозвучні гасла, за якими не стоїть реальна програма українського прориву», — підкреслив він.

Учасник ініціативної групи наголосив, що суспільство продемонструвало готовність підлаштовуватися до всього.

«Деякі речі просто приголомшують. Скільки потрібно Голодоморів, щоб Україна усвідомила небезпеку комунізму? Загалом влада, опозиція та суспільство готові інерційно котитися в тому самому напрямку», — зазначив він.

Контакти:

contact@1-12.org.ua

тел.: +380 63 628-68-69

1 Comment

  1. До статті “У «регіоналів» таке завдання — не віддати владу за будь-яку ціну, — Мирослав Маринович” додам таке. Коли будь хто сильно переляканий то такому додаються сили і можливості аби врятуватися. Регіони перелякані. Тому так діють. У них немає права, Конституції України, Закону України про вибори народних депутатів. У них є сила беркуту, міліції, суду, служби безпеки, величезні гроші за які вони наймають навіть чесних, але бідних українців. Вони проплачують злочини і маргіналів.
    Регіонали ці вибори програли. Наведу приклад по виборчій дільниці 800798 виборчого округу № 218 де я був офіційним спостерігачем. Із 1313 виборців, які проголосували за партію регіонів проголосували 98 виборців, а за ВО “Свобода” – 259, за політичну партію “Удар” – 335, за ВО “Батьківщина” 523. За регіонала Калашнікова проголосувало вього 55 виборців. Така виборча картина на більшості округів м. Києва.
    Вважаю за необхідне. В тих проблемних округах, де була задіяна сила влади, попробувати встановити істинний вибір.Це зробити легко. По копіям протоколів з виборчих дільниць.
    Майбутній Верховній Раді слід вивчити всі виборчі документи, встановити істину. Порушників притягти до відповідальності. Якщо ж частина депутатів буде цьому протидіяти то й буде зрозуміло хто є автор фальсифікацій. В такому разі всім чесним політикам слід звертатися до народу, як джерела влади, за підтримкою. Народу слід це зробити. Так далі жити не можна.

Comments are closed.