Завтра в Києві буде акція під ЦВК. То ж вийдіть і підтримайте.

Українці! Національні та земляки, які мають шану

Незалежно від національності, віросповідання та інших дрібниць!

Завтра в Києві буде акція під ЦВК. Звичайно, кияни вийдуть “потусуватись”, звичайно, від киян (більшість з яких зараз з Маріуполя, Ровєньків та Мелітополя) залежитеми ВСЕ і вони будуть у всьому винними, у випадку чого. Але, рідні, мешканці регіонів, розумію, що багато хто з вас не може прибути до столиці, вийдіть в себе до майданів під адміністраціями, потусуйтесь та потиняйтесь, сьорбаючи каву та лимонад. Це не буде мітингом: “шустріли”, “сматрящіє” і “таптуни” там будуть в більшій кількості.

Хочу сказати одразу: ціна питання не визначена. З одного боку, є свята віра в те, що юридичні наслідки складання мандатів не визначені, хоча це є кінченою гниллю. бо, по-перше, законом вони встановлені та виписані в окремому розділі про попередні вибори (до того ж, як у випадку відсутності 150 депутатів за пропорційною складовою, так і у випадку вибуття мажоритарника з будь-яких причин). По-друге. були прецеденти: у 2007 – переголосування пропорційки, та й по мажоритарці через смерть/посадку/іншу посаду було.

То ж вийдіть і підтримайте. Навіть не тому, що це матиме якийсь ефект. Хоча б тому, що це розтягне концентрацію “внутрішніх військ” від киян, які все одно будуть у всьому винні. Хоча б тому, що активісти, які відстоювали проблемні округи, блокували Первомайський “Беркут” та варили “Левченківцям” каші на 223-му постраждають трошки менше, що вийшлі мають непоганий шанс отримати строк, але умовний, разом з тими, хто виборював виборче право та має непоганий шанс отримати строк реальний…

Одним словом, вийдіть

About Nataliya Zubar 2354 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair