«День» підготував п’ятий випуск глянцевого додатка «Маршрут №1» – «аперитив» до свят – «Різдво у Львові»

«Що одягнути в Новорічну ніч?», «Що приготувати до Різдвяного столу?», «Куди поїхати на зимові канікули?»…

На Різдво – до Львова! Наша відповідь на національний запит!  «Ми стоїмо на порозі великого щастя полюбити свою країну», – переконана головний редактор газети «День» Лариса Івшина. З чогось же треба почати. То давайте почнемо зі Львова!

Львів – це особливе місто. Тут гарний настрій прокидається спозаранку і бродить до пізньої ночі. На дворі лише світає, а вулиці вже пахнуть кавою і круасанами… За кожним поворотом – шанс на чудо!

Програма Львівського Різдва тривала і насичена – вона починається в грудні і закінчується… в лютому Національним святом Шоколаду. Таким же насиченим та динамічним є наш новий Маршрут №1. Звичні рубрики, які для багатьох вже стали улюбленими, ми приправили новими фото- та інформаційними формами.

У новому номері Маршрут №1 ви дізнаєтесь дивовижні історії. Відразу попереджаємо, ми й гадки не мали передати усю атмосферу різдвяного Львова. Лише – початок інтриги, лише – аперитив!..

Аби ваша зустріч (а в когось, можливо, і знайомство) з особливим містом пройшла вдало, треба пройти магічний ритуал. Прокинувшись цієї п’ятниці рано-вранці, посміхніться і як справжній львівський старосвітський денді прямуйте до сусіднього кіоску преси. Там придбайте свіжий номер газети «День». Цієї п’ятниці він буде теж особливим – втричі товщими, втричі цікавішим! І за чашечкою запашної кави чи ароматного чаю розгорніть «День»…Приємної подорожі!

 

Новий номер Маршрут №1 ви можете придбати в кіосках преси з 21 грудня, або ж отримати кур’єрською доставкою, зробивши попереднє замовлення за телефоном  (044) 303-96-23, amir@day.kiev.ua