На Волині визначено перших переможців обласного адвокаційного конкурсу міні-грантів

На засіданні експертної комісії проекту «Територія позитвиниїх змін» Волинського Інституту Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив, що фінансується Міжнародним фондом «Відродження» визначені переможці 1-го туру обласного конкурсу мікрогрантів.

Експертною комісією підтримано 7 проектних пропозицій громадських організацій, ініціативних груп та ОСББ Волинської області:

  1. 1.    Ініціативна група. Голова Дружинович Сергій Олександрович

Проект: «Створення якісної спортивної інфраструктури для сприяння фізичному розвитку молоді Ковеля»

Мета проекту: Протягом п’яти місяців реалізації проекту сприяти налагодженню партнерських зв’язків та відкритого діалогу  молоді та депутатського сектору Ковельщини шляхом проведення адвокасі кампанії для прийняття рішення щодо виділення місця та встановлення  професійного майданчику для зайняття паркуром та стрітворкаутом.

  1. 2.    Асоціація об’єднань співвласників багатоквартирних будинків «Містечко»

Проект: «Влада та ОСББ – крок назустріч»

Мета проекту: Проведення адвокасі кампанії спрямованої на  відстоювання прав та інтересів ОСББ шляхом  розробки та лобіювання прийняття Програми підтримки ОСББ на 2013-2015 роки у Нововолинську та смт. Жовтневе.

  1. 3.    Громадська організація «Волинська агенція із залучення інвестицій»

Проект: «Підтримка співпраці зацікавлених груп та міської влади у розробці Концепції розвитку туристичного сектору міста Ковеля»

Мета проекту: посилити вплив зацікавлених груп на розвиток туристичної галузі у місті Ковель через створення та лобіювання ухвалення Концепції розвитку туристичного сектору м.Ковеля.

  1. 4.    Волинська округа Пласту – Національної організації України

Проект: «НДО та влада: спільна робота – вагомий результат»

Мета проекту: Створити умови для сталого розвитку та діяльності інститутів громадянського суспільства районних центрів Волині (Ковель, Нововолинськ, Володимир-Волинський, Рожище) через налагодження партнерського діалогу НДО із органами влади та сприяння створенню та прийняттю районних програм підтримки НДО.

  1. 5.    Луцька міська організація «Громадське об’єднання – Лучани»

Проект: «Підвищення якості функціонування пасажирського транспорту в місті Луцьку та Луцькому районі»

  Мета проекту: Підвищення якості надання послуг із перевезення пасажирським транспортом у місті Луцьку та Луцькому районі.

  1. 6.  Волинська обласна громадська організація «Асоціація розвитку туризму Волині»

Проект: «Велосипедна інфраструктура – один із пріоритетів розвитку міського транспорту»

  Мета проекту: Зміцнити нормативно правову базу волинських міст та області в стосунку до розвитку велосипедної інфраструктури, забезпечити стійких та систематичний вплив на стан справ у загальнонаціональному законодавстві України.

7. Асоціація ОСББ «Лучани»

  Проект: «Адвокасі кампанія спрямована на створення лобіювання прийняття Програми підтримки ОСББ у Волинській області»

  Мета проекту: Проведення адвокасі кампанії спрямованої на  відстоювання прав та інтересів ОСББ шляхом  розробки та лобіювання прийняття Програми сприяння діяльності ОСББ у Волинській області.

 

Нагадуємо, що триває 2-ий тур обласного адвокаційного конкурсу міні-грантів за проектом «Територія позитивних змін». Проектні заявки приймаються до 18:00 20 січня 2012 року.

Не упустіть нагоду отримати фінансування для своєї адвокасі-кампанії!