Невже повернулися часи Брежнівських «психушок»?

Ось уже третій місяць перебуває у Волинській обласній психлікарні Василь Мартинюк із Нововолинська. Ця історія уже висвітлювалась в інформаційному просторі Нововолинська і не тільки. Але віз і сьогодні лишився на місці.

Читайте про цю історію:  Привіт з дурдому: «Ну, що догрались?» 

Хочу нагадати, що Василя Мартинюка помістили у психлікарню за рішенням суду і на вимогу слідчого Нововолинського МВ УМВС. На думку слідчого Василь не адекватно відповідав на питання і забрали його на психіатричну експертизу.

Я думаю не фахівець за кілька розмов може сказати наскільки людина адекватна. А тут фахівці і уже три місяці не можуть опри ділитися з діагнозом. Я переконаний, що цілком здорову людину посилити в «дурку» на кілька місяців то на виході буде «людина з діагнозом».

Звернення в усі інстанції не дають відповіді : «Чого Василя тримають у «психушці»? Як на мене то відповідь одна – «До нас повернулися брежнівськи методи боротьби з «іншодумцями».

Думаю суспільство повинно протистояти таким методам інакше ми перестанемо бути суспільством.

Володимир Мигас

1 Comment

  1. Мені 62 роки…працюючий пенсіонер….Мене багато років цікавить закрита галузь медицини – ” псевдопси хіатрія” в нашій державі. В далекі 70 – 80 роки,будучи ст.3го.к.львівськ. політехніки,мені особисто довелось перейти через всі жахи психіатричної так.зв.”допомоги” – на пртязі двох десятеліть львівської,брежневської системи кролячої лжепсихіатрії! На протязі багатьох останніх років я займався послідовно виводом з мого організму психотропних токсичних речовин,а також виходу із залежности від них мого організму,а також пос тупової реабілітаціі мого особистого інтелекту,котрий був вражений неодноразовими втручаннями чазовсь кими горе-лікарями,так зв..психіатрами,система котрих продовжуе свое існування і в наші пострадянські часи,результат котрої, – випуск в оточуюче суспільство в величезній кількості психотропнозалежних чазов ських ЗОМБІ з жахливою зміною інтелекту від багаторічної діі препаратів,та необратимих процесів психотра нквілізаторної залежності! Неодноразово звертався до депутата Яворівськог,коли він ще працював в прогр.20хв.з Яворівським ,та до інших депутатів і політичних оппозиц.структур п.батьківщини,п.свободи,нашої україни,але майже безрезультатно! Прийшов останнім часом до висновку,що данна тема і важлива проблема в нашій держ. нікому не потрібна! Хоча я не фахівець по освіті в данній галузі псевдомедицини,але за останні 25 років накопичив багатий матеріал в своїх щоденниках і замальовках по виводу з організму психотропннозале жного чазовського кролячого СРАНЬЯ,котре і надалі продовжують практикувати в закритих установах ескулапи в білих халатах,далеко необізнаному підопитномму БИДЛУ,котре на 90% відсотків постійно находиться під лжедіагнозами сраютропної накачки,котру йому шиють у вигляді “ХВОРОБИ”чазовські сатрапи,по боротьбі з інакомисліем,ще віб часів комунобольшевіцької ленінськотроцькістської імперської догми!

Comments are closed.