Офіційно: Відбулося перше засідання Комітету з питань свободи слова та інформації

26 грудня відбулося перше засідання Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації, на якому було ухвалено рішення про обрання членів підкомітетів та їх голів. Таким чином головою підкомітету з питань телебачення і радіомовлення було обрано Миколу Леонідовича Княжицького, головою підкомітету з питань друкованих засобів масової інформації та інтернету обрано Рустама Бурхановича Раупова, головою  підкомітету з питань реклами обрано Олену Костянтинівну Кондратюк.

Також члени Комітету ухвалили рішення ініціювати проведення в березні ц.р. парламентських слухань з питань впровадження цифрового мовлення в Україні.

Як відомо, 25 грудня Верховна Рада України  прийняла Постанову “Про комітети Верховної Ради України сьомого скликання”, згідно якої головою Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації було призначено Миколу Володимировича ТОМЕНКА, першим заступником голови Комітету –  Олену Анатоліївну БОНДАРЕНКО, заступником голови Комітету – Ігоря Михайловича МІРОШНИЧЕНКА та Миколу Георгійовича БАГРАЄВА, секретаря – Олександра Володимировича ГОЛУБА.

 

секретаріат Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації