Тимошенко вже висунули у президенти

РІШЕННЯ РАДИ

ОБ’ЄДНАНОЇ ОПОЗИЦІЇ «БАТЬКІВЩИНА»

щодо визначення лідера опозиції Юлії Тимошенко кандидатом
у президенти України на наступних президентських виборах

Ми, члени Ради Об’єднаної опозиції «Батьківщина», провівши розширене засідання Ради 7 грудня 2012 року, підбивши підсумки парламентської виборчої кампанії 2012 року та окресливши напрямки діяльності опозиції у новообраній Верховній Раді, обговорили питання участі Об’єднаної опозиції «Батьківщина» у наступних президентських виборах і ухвалили рішення про те, що єдиним кандидатом у Президенти України від об’єднаних демократичних сил стане Юлія Тимошенко.

Змінити долю країни можливо лише в тому разі, коли всі демократичні сили будуть згуртовані навколо однієї ідеї і одного лідера. Наша головна сила — в єдності. І вибори-2012 довели, що незважаючи на масштабні фальсифікації, відверту крадіжку голосів та глобальне використання адмінресурсу, перемогти злочинний режим Януковича об’єднаними зусиллями — цілком реально.

Саме тому Рада Об’єднаної опозиції у складі керівників політичних партій ухвалила рішення визначити єдиним кандидатом на найвищу посаду в Українській Державі на чергових чи дострокових президентських виборах Юлію Володимирівну Тимошенко.

Ми також закликаємо інші політичні партії і громадські організації долучитися до нашої ініціативи та об’єднатися навколо єдиного кандидата від демократичних сил.

Олександр ТУРЧИНОВ

Арсеній ЯЦЕНЮК

Володимир БОНДАРЕНКО

Анатолій ГРИЦЕНКО

В’ячеслав КИРИЛЕНКО

Ірина ЛУЦЕНКО

Борис ТАРАСЮК

 

1 Comment

Comments are closed.