Ще одне кримінальне провадження проти неправового застосування сили працівником міліції

Прокуратура порушила досудове провадження відносно нападу працівника міліції, прапорщика Угрина, на журналіста видання “Лівий Берег” Максима Левіна.

Як ми вже повідомляли в статті від 29 листопада “Щодо дій міліції під час роботи окружкому №11 міста Вінниця“, звернення нашої редакції до міністра МВС Захарченка, підтримане народним депутатом України Лесею Оробець, не до чого не призвело – у відповіді  міністерства було лише бажання захистити, як би то мовити, “честь мундиру”. В статті ми звернули увагу читачів на брутальні порушення законодавства, які були, на жаль, підтримані міліцією.

ugrynАле звернення до прокуратури трохи виправило ситуацію. З повідомлення старшого слідчого Вінницької прокуратури М.М.Греська стало відомо, що з приводу неправомірних дій прапорщика Угрина було порушено кримінальне провадження, яке зареєстроване 26.11.2012 року.

Редакція Інформаційного агентства “Поряд з вами” продовжує моніторити протиправні дії відносно українських журналістів та закликає редакції більш відповідально ставитися до захисту своїх працівників.

ІА “Поряд з вами” http://www.poryad.com/?p=19758
About Nataliya Zubar 2354 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair