Діду, а де ти був в той момент коли вилучали тираж “Фокусу”?

Що це за історія з вилученням з обігу накладу журналу ФОКУС : Хто або що за цим стоїть? І чому тираж провідного національного аналітичного видання (яке чи не єдине ще “з перцем” пише про оточуючий нас Мордор) таки вилучили, коли він вже добу був на полицях, і коли дехто вже встиг його купити і прочитати?

Всі продавці газетних кіосків пошепки по секрету одноголосно твердять, що видавець заборонив їм продавати-поширювати цей злополучний випуск, присвячений третій річниці інавгурації нашого гарячолюбімого Віктора Федоровича.

Що це? Це перевірка нас з вами чи як дехто стверджує -вдала PR акція видавництва?

Якщо це перевірка нас з вами, то вочевидь постає питання – це тільки початок падіння країни в прірву чи це вже дно? Адже посягають не на щось абстрактне – а абсолютно конкретно і цілком реально відбирають у нас з вами свободу – свободу слова!

Питання, яке вочевидь цікавить замовника цього дійства: “А який же у них там терпець? Цікаво, увірветься він цього разу чи ні?”

Журналістам відрізають язика іржавою бритвою і заклеюють рот скотчем – щоб не писали більше! Кати роблять це – привселюдно. Публічно. Відкрито. “Акул пера” позбавляють можливості чесно робити свою роботу і інформувати нас, суспільство про те, що все ж таки відбувається в цій країні. Але схоже, що всім або майже всім начхати. Ніхто і не помітить того, що сталося. Адже всі зайняті своїми справами, і всіх влаштовує дане становище речей, чи не так?

Вибори у нас вкрали. Незалежні суди – давно знищили. Малий і середній бізнес – задушили податками.

Нас знову “дєлают как котят”, а ми мовчимо.

“Візмемо у них тепер свободу слова. Навіщо вона (свобода) рабам?” – так вочевидь думають кукловоди.

Ну що, Україно, далі робитимемо вигляд, що нічого не сталося?

Якщо Вам начхати на себе – подумайте про своїх дітей і онуків. Як Ви будете дивитись їм в очі, коли Вас запитають: “Діду, а де ти був навесні 2013-го в той момент коли вилучали тираж “Фокусу”?

Хто ми – раби? Котята? Насєлєніє?

Що буде далі? Що вони захочуть наступного разу?

Відбиратимуть бізнес у будь-кого просто так? Призначатимуть когось монархом пожиттєво в “парламенті”? Гвалтуватимуть наших дружин, сестер, племінниць? Продаватимуть наших дітей на органи?

Адже про це більше нікому буде написати.

Незалежну пресу щойно публічно стратили!

Ну що, дорогі мої брати і сестри, далі мовчатимемо і робитимемо вигляд, що нічого не сталося?

Вибір – за вами!

p.s.На сході кажуть: краще померти як тигр, аніж прожити все життя як миша.

Avvocato Oleg

 

About Дмитро Пилипець 250 Articles
Громадський активіст

4 Comments

  1. Це піар-акція журналу. Бо чого б його прятати, як що там нічого нового нема?

  2. Найєм подався на заробітки до журналу ФОКУС? Бо чого б ото він так рвав рубаху, наче його заборонили?

  3. i навiщо такий *пiар*? , журнал купують, а от спробуйте прочитати в iнтернетi бiльшiсть статей в *Украiнському тижнi*, вони – закритi i вже давно, це також – пiар? правильна стаття, почали остаточно душити, щоб всi вiдчули * покращення*, а то поставили бабусi телефон – уже усi радi, ну так призначте цього *гаранта* начальником телефонного вузла – i буде з нього

  4. Звичайно мовчати не можна, але де і як протистояти?!!!

Comments are closed.