Кияни кличуть до захопленої Київради

Активісти громадських організацій та члени партій «Свободи» та «УДАРу», які штурмом взяли будинок Київської ради та адміністрації, кличуть киян приєднуватись до них.

«Штурмовики» вирішили залишатися в середині будівлі з вимогою запровадити вільний вхід для усіх киян. Голова КМДА Олександр Попов пообіцяв відкрити лівий бічний вхід будинку. Секретар Київради Галина Герега, якою найнята приватна охорона для блокування всіх інших входів, уникала зустрічі з штурмовиками і поїхала з Київради. «Штурмовики» збираються ночувати на робочому місці депутатів і радять приєднатися до них , а також просять воду з їжею.

Зранку приватна охорона Київради перекрила центральний вхід при спробі кількох сотен киян потрапити на засідання. Галина Герега скасувала засідання депутатів, на якому мали ухвалити бюджет столиці на 2013 рік, через штурму киян. З грудня громадські активісти, які ініціювали кампанію за створення в Києві місцевого самоврядування «Дамо раду Києву», вимагають вільного проходу усіх громадян до Київради.

Якщо вас не впускають, то дзвоніть Єгору Соболєву: 050-351-81-41

“Свідомо”

2 Comments

  1. Хлопці, дорогенькі, які ж ви молодці!!!
    Тільки так і треба!В інших (цивілізованих) країнах люди (громадяни країни) можуть вільно зайти навіть до парламенту під час його роботи, та в королівський палац.
    А в нас банда, яка захопила владу в Україні та Києві, ховається від народу, який їх годує за спинами бандюків – шестірок, згрупованих в так звані “приватні охоронні фірми”.
    Слава Україні!!!

Comments are closed.