Акція проти побудови у Карпатах сотень міні-ГЕС

14 березня 2013, у всесвітній день боротьби проти гребель на річках біля офісу ЄБРР, вул.Немировича-Данченко 16,м.Печерська відбудеться акція протесту проти побудови малих ГЕС в Карпатах.Любиш природу Карпат? Сплавляєшся гісрькими річками? Тоді не лишайся осторонь!! Якщо зараз ми не зупинимо навалу будівництва малих ГЕС – втратимо назавжди наші річки :(

ЄБРР , введений в оману цинічними українськими ділками, видав кредит на будівництво малої ГЕС в с.Голошино та збирається розширювати цю програму та прокредитувати ще десятки малих ГЕС на Івано-Франківщині та Закарпатті.

Тому ми акції 14 березня ми наглядно продемонструємо як спритні ділки від “зеленої енергетики” використовують Європейський Банк Реконструкції та розвитку, зливаючи отримані від банку гроші в прямому сенсі ” в трубу”.

Малі ГЕС не вирішують проблему енергетичної незалежності регіони, а навпаки є просто зручним засобом дерибану грошей.

А нам залишаються труби, греблі, сухі русла колишніх річок та масштабні вирубки.

Минулого року наслідком наших акцій стало призупинення майже на рік будівництва малих ГЕС на Івано-Франківщині, тому цього року теж сподіваємся на відчутний результат – згортання ЄБРР кредитних ліній по малим ГЕС.

Як завжди, на акції нас підтримує гурт “Фолькнери” та інші музики!

Початок акції о 13.00, вул. Немировича-Данченко 16, 5 хвилин від м.Печерська!

Так само як і минулого року, 14 березня 2013 акції пройдуть в багатьох містах України. Анонси акцій в інших містах можна знайти на блозі http://pryroda.in.ua/miniges/

Організатори – дружина охорони природи м.Києва “Зелене Майбутнє”, Національний екологічний центр України, туристичний клуб “Kievkayaks”

Контакти – 097-1000-473 Олексій та 095 255 33 22 Петро, interfan.ua@gmail.com

Подія у Фейсбуці – ТУТ