На Житомирщині громадський діяч викликає губернатора на дебати

Станіслав Гуменюк, депутат Барвінківської сільської ради (Малинський р-н), член Національної екологічної ради України, Голова Громадського руху «Врятуємо Полісся!» викликає на теледебати Голову ЖОДА Сергія Рижука.

Обгрунтування такого рішучого кроку викладено у відкритому листі:

Шановні колеги, друзі, всі, хто нас підтримує!

Певно, що більшість із Вас були присутні на пресконференції очільника області п. Рижука. Я не бачив усього, а лише сюжет щодо його відповіді на «титанове» запитання (http://www.zhitomir.info/news_119816.html).

Не хочу зараз того коментувати, зроблю це після 14 березня, якщо Сергій Рижук не прийме нашу пропозицію.

Для якнаймасовішого поширення серед громадськості нашого відкритого листа до Голови ЖОДА, просимо його опублікувати у ваших виданнях.

15 березня друге засідання робочої групи з даного питання. Є сподівання, що приїдуть нардепи. А 21 березня ГР «Врятуємо Полісся!» мобілізує сили й закликає всіх до пікетування Житоблради. Щодо цих подій я трохи згодом надам вам більш детальну інформацію

На жаль, ми не знаємо всіх адрес ЗМІ, тому просимо поширити дану інформацію серед своїх колег.

Вдячні за вашу підтримку. Лише разом, спільними зусиллями ми зможемо відвернути екологічну катастрофу (повірте, це не слова й піар, як нас часто представляють), яку нам запланувала діюча влада.

Суть викладеного в прикріпленому.Лист Рижуку С.М.

З повагою, від імені майже 5 тис. жителів нашого краю, підписи яких є у нас на руках,

від імені активістів ГР «Врятуємо Полісся!», Станіслав Гуменюк (067) 738-35-50