ЦВК почала готуватися до референдуму

Центральна виборча комісія почала підготовку до проведення всеукраїнського референдуму.

Про це свідчать низка постанов ЦВК від 2 квітня, які оприлюднені на офіційному сайті комісії.

Зокрема, ЦВК затвердила Порядок закупівлі товарів, робіт і послуг для підготовки та проведення всеукраїнського референдуму та Порядок забезпечення окружних і дільничних комісій з всеукраїнського референдуму приміщеннями та обладнанням.

Крім того, комісія упорядкувала постановами порядок подань та звернень щодо утворення звичайних, спеціальних та закордонних дільниць всеукраїнського референдуму та передачу дільничним комісіям бюлетенів для голосування в закордонному окрузі.

ЦВК також затвердила зразки та опис печаток окружної комісії, посвідчень суб’єктів та інших учасників процесу всеукраїнського референдуму.

Заступник глави ЦВК Андрій Магера у коментарі “Українській правді” назвав прийняті постанови технічними.

“Якщо вже на те пішло, то ми мали ці постанови прийняти ще у січні. І те, що там пишуть в інтернеті, це неправда. Це технічні формальні документи”, – сказав він.

Українська правда

1 Comment

  1. А результати “референдуму” оголошуватиме окупаційна влада кидал – ківалів, колесніченків, чечетів. симоненки та В.Шаповал???… Під прикриттям “Омонів”, “Беркутів”, “Грифонів”, “Барсів”,”Титанів” із щитами, дубинками, автозаками, водометними машинами, яких накупив Пахло. Вони вже не раз збрехали. Спочатку ЛЮСТРАЦІЯ окупантам з позбавленням громадянства.

Comments are closed.