Офіційно: Справу щодо загибелі Ігоря Індила направлено на новий судовий розгляд

Повідомлення для ЗМІ

15 травня 2013 року

Справу щодо загибелі Ігоря Індила направлено на новий судовий розгляд

Київський апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу прокуратури Києва та направив на новий судовий розгляд кримінальну справу за фактом загибелі студента Ігоря Індила.

Про це повідомила держобвинувач у справі Наталія Сьома.

За її словами, суд розглянув апеляцію державного обвинувача на постанову Деснянського райсуду від 15.03.2013 року, якою  справа за фактом смерті І. Індила була направлена на додаткове розслідування.

Як наголосила Н.Сьома, вказаним рішенням районний суд безпідставно направив справу на додаткове розслідування.

«До того ж Апеляційний суд у січні цього року вже скасував попередню аналогічну поставу районного суду та визнав, що справа підлягає судовому розгляду», – зауважила прокурор.

Погоджуючись з доводами держобвинувача, на сьогоднішньому засіданні Апеляційний суд своєю ухвалою скасував незаконне рішення суду першої інстанції та направив кримінальну справу на новий судовий розгляд.

Нагадаємо, в ніч на 18 травня 2010 року студент Ігор Індило помер в приміщенні Шевченківського райуправління міліції. 28 травня 2010 року за вказаним фактом прокуратура Шевченківського району порушила кримінальну справу. Обвинуваченими у справі є двоє працівників міліції.

 

Прес-служба прокуратури міста Києва