Про аристократичний та демократичний світ «Українського саду»

31 травня запитуйте в кіосках преси новий номер Маршруту №1

 Травень – місяць, коли увесь світ відзначає «зелені» Дні.  Відкриває цей еко-календар  Японія.  4 травня у Країні Сходу  Сонця відзначають День зелені. А останню неділю травня День дерева відзначають на іншому кінці світу – у Венесуелі.

Україна не випадає з цього світового контексту. «День» запропонував останній день останнього місяця весни присвятити темі українського саду.

Адже наш сад – це особливий елемент національної культури,  який 100% визначає українця в будь-якому кінці світу.  Крім того… «Стан садів – це доволі серйозний і дуже точний показник, ознака рівня осмисленого культурного ставлення… Наші сади – розкішні й прекрасні, але вони ще поки у стані попелюшок», – відзначила у своїй вступній колонці головний редактор «Дня» Лариса Івшина.

Про уміння створювати, отримувати з кожного клаптика справжню радість, а також про автентичний український сад, історії успіху агрофірм, найдивовижніші сади світу, тренди ландшафтного дизайну, містичний світ квітів та багато інших корисних ідей, розмов та порад, щоб ваш сад забуяв новими барвами, читайте у черговому номері додатку до газети «День» – «Маршрут №1. Український сад».

У кіосках преси вже з 31 травня! Замовляйте кур’єрською доставкою, зробивши попереднє замовлення за телефоном:  (044) 303-96-23, amir@day.kiev.ua

Вкладка