10 червня: «Відкритий доступ» знову у Харкові

10 червня о 18:00 в Незалежному культурному центрі “Інді” за адресою вул. Чернишевська, 4/6 відбудеться показ та обговорення документального фільму-альманаху «Відкритий доступ».

В дискусії візьмуть участь режисер новели «Школа» Дмитро Коновалов та герої цієї новели – Геннадій Торкоченко і Сергій Черняхов, керівник напрямку доступу до публічної інформації Партнерства «Новий громадянин» Аліса Рубан.
Модератор дискусії: журналістка, учасниця руху «Стоп Цензурі!» Наталія Соколенко.

Фільм-альманах складається з 5 новел: “Межигір’я” (автор – Володимир Тихій), “Афганець” (автор – Дмитро Коновалов), “Школа” (автор – Сергій Андрушко), “Дім з химерами” (автор – Жанна Довгич), “У кутку” (автор – Дмитро Тяжлов).

Події зображені в альманасі розгортаються після вступу в дію Закону України «Про доступ до публічної інформації», за ухвалення закону впродовж кількох років боролися громадські організації, журналісти та експерти.

«Відкритий доступ» – це хроніки становлення громадянського суспільства, але також історії з життя самих героїв. Вони живуть у різних регіонах України, їх цінності та переконання різняться, вони не знайомі одне з одним, єдине, що їх об’єднує – активна громадянська позиція.

Вхід на захід вільний!

Фільм створено за ініціативи ГО “Центр UA” (Партнерство Новий Громадянин).

Більш детальна інформація за посиланням: http://vidkrytyi-dostup.com/

http://www.youtube.com/watch?v=1CtZC9ifbt4

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

1 Comment

  1. чомусь цікава подія знову проходить мимо Дніпропетровська?

Comments are closed.