Дистанційний курс “Мова ворожнечі: між свободою і правом”

Джерело

Запрошуємо Вас взяти участь у дистанційному курсі «Мова ворожнечі: між свободою і правом», що триватиме протягом 17 червня – 17 липня в мережі Internet :)

Наш Курс – це ефективна та зручна форма отримання нових знань щодо проблематики мови ворожнечі. Усе, що Вам потрібно – бажання та доступ до Інтернету. Завдяки дистанційному формату, навчання доступне всім бажаючим, незалежно від віку, досвід, режиму роботи тощо. Процес навчання поєднуватиме самостійне засвоєння матеріалу, перевірку своїх знань за допомогою різноманітних завдань та із активним спілкуванням з експертами.

 Курс «Мова ворожнечі: між свободою і правом» складається з чотирьох сесій, кожна з яких триватиме один тиждень і розкриватиме наступні теми:

1)   Свобода слова в системі прав людини (17-24 червня);

2)   Мова ворожнечі: визначення, підхід Європейського суду з прав людини. Мова ворожнечі та дискримінація (24 червня-1 липня);

3)   Види та техніки мови ворожнечі. Український контекст (1-8 липня);

4)   Критерії визначення, різниця між образою та мовою ненависті (8-15 липня).

Експерти та експертки Курсу:

Взяти участь у Курсі може кожен. Участь є безкоштовною. Усі, хто успішно пройде навчання, отримають відповідний Сертифікат. Щоб взяти участь у Курсі, необхідно лише до 17 червня зареєструватись на спеціальній платформі: http://moodle.hr-activists.net/login/signup.php

Перейдіть за цим посиланням, введіть необхідні для створення свого облікового запису дані. Відкрийте Вашу електронну скриньку, вказану під час реєстрації, знайдіть листа від Платформи, перейдіть за надісланим Вам посиланням, щоб підтвердити реєстрацію. Вступіть до Курсу «Мова ворожнечі: між свободою і правом». УВАГА! Часто автоматичні листи в електронних скриньках потрапляють до папки спаму. Тому, будь ласка, якщо Ви не знайдете листа у вхідних повідомленнях, пошукайте його в спамі. У разі виникнення складнощів – звертайтесь до Назарія Боярського (+380 50 411 20 42, n.boyarskiy@gmail.com).

Дистанційний курс «Мова ворожнечі: між свободою і правом» організовується Центром Громадянських Свобод під егідою Коаліції з протидії дискримінації в Україні й мережі «Ініціатива Розмаїття» та проходить в рамках національної освітньої програми «Розуміємо права людини».