Опозиція вимагає створити ТСК з розслідування нападу на депутата Корнацького

Фракція “Батьківщина” вимагає створення Тимчасової слідчої комісії у зв’язку з політичним тиском на опозиційного кандидата у народні депутати по 132-му в.о Аркадія Корнацького (Первомайськ, Миколаївська обл).

Про це заявив народний депутат, член фракції «Батьківщина» Андрій Парубій.

Як розповів народний обранець, щойно, разом зі своїми колегами – Олегом Медуницею та Ігорем Бриченком, повернувся з Первомайська, де вони стали свідками фашизму від Партії регіонів.

За його словами, розправляючись з опозиційним кандидатом, губернатор області Микола Круглов привів на агрофірму більше сотні молодиків, які під охороною міліції почали стріляти в людей, які щойно прийшли на роботу на агропідприємство і тільки завдяки  втручанню народних депутатів було затримано три особи, у яких вилучено цілий арсенал зброї, сокири та кайла.

За словами Парубія, зараз проти цих осіб порушено кримінальні справи за статтею «хуліганство», але народні депутати наполягають, щоб стаття була перекваліфіковано в статтю «розбій» та «бандитський напад».

Також, за словами депутата, губернатор області планує балотуватися по цьому ж округу і зброєю намагається прибрати конкурента Аркадія Корнацького.

Депутат також переконаний, що всі ці події могли статися лише за вказівки Януковича.

У свою чергу Олег Медуниця звернув увагу на те, що природа пошкоджень техніки агропідприємства вказує на те, що молодикам було надано чітку вказівку вивести її з ладу на довгий час.

Прес-служба “Батьківщини”