Яценюк готовий судитися з Клюєвим

Голова РНБО Андрій Клюєв подав до суду на Арсенія Яценюка.

Про це голова Політради Об’єднаної опозиції «Батьківщина», голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк повідомив журналістам по завершенні зустрічі лідерів фракцій з президентом Януковичем у середу, 19 червня.

 «Що стосується питання корупції. Я назвав йому (президенту – ред.) конкретні два прізвища – Клюєв і Арбузов, які мають відношення до тиску на опозиційних депутатів та до скупки цих депутатів. На що ним було сказано, що треба зустрічатись і говорити», – наголосив він.

Він зазначив, що точно зустрінеться з Андрієм Клюєвим: «Він на мене подав в суд. Я обов’язково зустрінусь із секретарем РНБО в суді зі свідками, які будуть говорити про те, яке Клюєв має відношення до скупки депутатів».

Арсеній Яценюк підкреслив, що готовий зустрітися в суді і з Сергієм Арбузовим: «Нехай він також подасть в суд, ми ще з ним також зустрінемось в суді. І не виключаю, що і в міжнародних судах».

Відповідаючи на уточнююче запитання журналіста, Арсеній Яценюк зазначив: «Клюєв образився на те, що я розповів правду, що він займається політичною корупцією у Верховній Раді, що він скупав в минулому і в цьому скликанні тушок і що він мав відношення до акцій 18 травня, де були побиті журналісти».

«Я готовий піти в суд, тільки персонально з ним в суді й виводити його на чисту воду», – додав Арсеній Яценюк.

Прес-служба “Батьківщини”