Другий міжнародний фестиваль емалі в Україні

Національний музей українського народного декоративного мистецтва та Творча майстерня Олександра Бородая представляють Другий міжнародний фестиваль емалі в Україні.

У рамках фестивалю проходитиме міжнародна виставка емальєрного мистецтва, на якій будуть представлені роботи учасників фестивалю. Експозицію буде розгорнуто по розділах: емаль в ювелірному мистецтві, емаль як станкова галузь, емаль в архітектурі, емаль як contemporary art. Відкриття виставки відбудеться 16 серпня о 18.00. Виставка триватиме до 31 серпня 2013 р. Під час відкриття виставки відбудеться офіційна презентація альбому Ю. Бородай «Українська емаль» та виступ молодіжного гурту «Шпилясті кобзарі», які виконують українські народні пісні, авторські пісні, інструментальні твори та українське ретро по-новому – у стилі “музичний шарж”. Всі учасники неповторні та оригінальні, починаючи від кольору волосся, зовнішності і закінчуючи тембром голосу, рисами характеру.

Також у програмі фестивалю: наукова конференція «Сучасні емалі» за участю відомих мистецтвознавців. Конференція працюватиме 17 серпня у приміщенні музею. Початок роботи конференції о 10.00.

Адреса: вул. Лаврська, 9, корп. 2. Тел. 280 36 93

www.mundm.kiev.ua